Hvordan Stopp Squeal på Servostyring pumper

Det finnes flere forskjellige typer lyder du kan høre kommer fra bilens servostyringen. En lav-grade sutre når du slår er selve pumpen. Det kan trenge vann tilsatt, eller det kan rett og slett være utslitt og får nær tidspunktet når den skal skiftes. Hvis du hører skrikende lyder, på den annen side, sjansene er det ikke servostyring pumpe selv lage lyder. Bilens servostyring systemet er koblet til en serpentin belte som genererer strøm til pumpen. De skrikende lyder du hører, er mer enn sannsynlig å være forårsaket av en løs eller utslitt Serpentine beltet. Instruksjoner
en

Åpne panseret og finn din servostyring pumpe. Sjekk sitt væske og tilsett mer om nødvendig.
2

Undersøk beltet som er koblet til servostyring. Det bør synes å være i god stand og bli sittende fin og stram på skivene. Hvis beltet vises sprukket, glasert, revet løs eller slitt ut på noen måte, må du ha den erstattet av mekaniker.
3

Undersøk trinser og beltestrammere som er holder beltet som slår servostyringen. Hvis en trinse er ustø eller beltestrammere ikke holder beltet stramt, vil beltet tyster. Hvis du oppdager en løs trinse eller beltestrammeren, bør du ha din mekaniker erstatte den og beltet. Når et belte begynner angiveri, kan det utvikle seg en glasur, og vil trolig fortsette angiveri selv etter at problemet som forårsaket den innledende angiveri er korrigert.
4

Ha mekaniker sjekke servostyring pumpen grundig for alle andre problemer hvis du ikke klarer å finne et problem i reimer og reimskiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66400.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer