Hvorfor Fail en Purge reguleringsventil magnetventil ?

Kjøretøy ha et spesielt utviklet system for å kontrollere utslipp av bensingass i atmosfæren. En komponent av denne utslipp systemet kalles rense- styreventilen solenoid . Svikt i solenoiden er avhengig av omliggende utslipp komponenter. Utslipp System Funksjoner

bensingass nå en intern kjøretøy lagring canister etter drivstoff kommer inn i bensintanken . Slettegrensen regulatoren solenoid frigir disse damp inne i beholderen til bilens spjeldhus og manifold komponenter. Ventilen magnetventil er normalt lukket for å beholde damp i beholderen .
Causal svikt faktorer

En lekkasje i utslippene system kan være et tegn på magnetventil svikt . Spylingen reguleringsventilen reagerer på damp vakuum inne i beholderen ved åpning og lukking. Hvis beholderen , eller noen av de forsyningslinjer , er blokkert eller har hull , kan solenoiden ikke fungere og purge ventilen vil forbli stengt . I tillegg kan magnetventil elektriske delen mislykkes , noe som resulterer i ventilen gjenværende stengt.
Failure Recognition

bilens "check engine" lampen vil lyse hvis slettegrensen regulatoren solenoid svikter. AA1 Car anbefaler å ta bilen til et verksted for en evaluering. Enhver svikt i utslippene systemet påvirker drivstoffsystemet og den generelle ytelsen av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68041.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer