Hva er symptomene på et dårlig kamaksel Position Sensor?

En kamaksel posisjon sensor brukes på biler som ikke har distributører. Kamaksel posisjon sensor forteller datamaskinen på kjøretøyet som sylinderen er avfyring og tider avfyring av hver sylinder for å sikre bilmotor fungerer effektivt. Når kamaksel posisjon sensor svikter eller er dårlig, utvikler bilen symptomer som ikke starter, feiltenning eller nølende under akselerasjon. Motoren starter ikke

motoren på bilen vil ikke starte når kamaksel posisjon sensor er dårlig eller ikke. Motoren gjør snu, men går ikke av på grunn av dårlig kamaksel posisjon sensor. Bil eieren må bestemme at ingen andre problem som forårsaker at motoren ikke starter som et problem med starteren, solenoid, batteri, terminaler eller tennplugger. Sensoren ledningsnettet kan også være løs eller defekt, som viser de samme symptomene som en dårlig kamaksel posisjon sensor. Stillingen sensoren brukes for timingen av bilen, og når dette tidspunktet ikke er kontrollert, vil motoren ikke går jevnt.
Engine nøler

En dårlig kamaksel posisjon sensor vil gjøre motoren nøler på tomgang eller akselererer. Som gasspedalen trykkes, vil motoren begynner å akselerere, men nøler eller stall i løpet av denne prosessen. Dette nøling er et symptom på en dårlig kamaksel posisjon sensor fordi flaskene ikke blir sparket i riktig rekkefølge og datamaskinen ikke registrerer riktig informasjon for at sylindrene av brann riktig. Kjøretøyets eier må ta bilen inn til en mekaniker og har kjøretøyet plasseres på en diagnostisk datamaskin for å finne ut om kamaksel posisjon sensor er ille når dette symptomet oppstår.
Engine misfires

Motoren begynner å bli tent når kamaksel posisjon sensor er dårlig. De bilmotor sylindere blåser forbrenning gjennom eksos, forårsaker en høy lyd til å bli hørt og bilen til å handle som om det kommer til å dø. Dette misfiring skjer fordi sylindrene er ute av tid på grunn av dårlig kamaksel posisjon sensor. Hver sylinder må fyre i riktig rekkefølge for motoren å kjøre effektivt og problemfritt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66247.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer