Hvordan lage en Jumper for å sjekke den Radiator Fan Motor på 1999 Aurora

The kjølevifte eller radiator fan på en motor presser kjølig luft gjennom finnene i radiatoren. Denne kjølig luft blåser det overflødig varme og bidrar til å holde hele motoren kjøligere. Avkjølingen vifte på en gitt motor kan brukes til å kjøle den radiator, klimaanlegg kondensatoren og til og med overføring væske. En radiator vifte som ikke fungerer bør testes, sammen med radiator fan relé, sikringer og kjølevæske temperatursensor. Alle disse elementene og deres ledninger kan attributt til en ikke-arbeidende radiator fan. Du trenger
6-meter av 14 - til 16-gauge (lengde kan variere avhengig fan avstand fra batteri)
sideskjær eller ledning skjøting verktøyet
Latex eller gummihansker
Åpen fastnøkkel satt
3/8-inch stasjonen momentnøkkel (lesing tommers-pounds)
3/8-inch stasjonen socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på bilen, og sette hette prop hvis montert. Finn kjøleviften elektriske kontakten, som vanligvis er festet til viftehuset eller liksvøpet. Koble kjøleviften elektriske kontakten
2

Skjær en seks fots lengde på 14 -. Eller 16-gauge i halvparten. Fjern vindsperre på den ene enden av hver bit av wire, ca 3/4 tommers ned. Bruk sideskjær eller en wire skjøting verktøy for å fullføre denne oppgaven. Unsheathe den andre enden av hver del av ledningen, omtrent 1/8 til 3/16 tomme ned. Ikke utsettes for mye av den andre ende av ledningene. Sett på et par av latex eller gummi isolerte hansker.
3

Løsne negative batteri ledelsen med et fastnøkkel, og sette inn 1-tommers enden av en ledning på batteriet innlegget . Gjenta denne prosessen for den positive batteri bly, mens du holder den andre ledningen helt i hånden. La ikke utsettes positive ledningen komme i kontakt med noen del av kjøretøyet, som det er alle jordet negativ. Hvis bilen har batteriledere som også er innlegg (GM biler), bruke en 8 mm fastnøkkel til å løsne innleggene, deretter vikle kabelen rundt innleggene, og stram innleggene igjen.
4

Hold stykke ledning festet til minuspolen i den ene hånden. Sett som del av ledningen mot ett av innleggene på radiator fan elektriske kontakten plugg. Berøre den andre innlegget øyeblikk med den positive stykke wire. Ikke gjør dette i lenger enn to sekunders intervaller. Den direkte forbindelsen mellom batteriet og viften bør gjøre viftemotoren aktiveres umiddelbart. Hvis viften motoren ikke aktivere, må motoren byttes ut.
5

Fortsett å holde den positive ledningen stykke hele tiden. Løsne begge batterikablene eller innlegg. Fjern den positive ledningen fra batteriet terminalen, og deretter fjerne den negative ledningen stykke fra den andre terminalen. Stram batteriledere eller innlegg til 108 tommers-pounds av dreiemoment med en 3/8-inch stasjonen momentnøkkel og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68231.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer