Startsolenoiden Symptomer

The magnetventil i en bil startbilde styrer spenningen som trengs for større komponent for å sende kraft til å dra motoren rundt. Dessverre for de fleste driverne, er det første symptom på en starter problem faktisk den direkte svikt av delen. En bil med en dårlig start har vanligvis en nei-start tilstand og manglende motorstøy når du forsøker å starte bilen. Ingen start Når Hoppet

En skadet magnetventil kan hindre en bil fra å starte selv når batteriet blir hoppet av en annen bil. Dette skyldes starteren trekker for mye spenning i sine enkelte komponenter, noe som gjør systemet for å låse opp. Bruk et voltmeter på relé og starteren er kontakter for å fastslå om starteren bærer en høy motstand som ville føre til at denne spenningen avløp. Ifølge AA1 bil, er den maksimale tillatte spenning avløp for starteren krets og magnetventil om 0,06 volt eller mindre.
Klikkelyder når du forsøker å starte

En startpakke som ikke har nok ampere til å spinne riktig vil gjøre en klikkelyd. Denne støyen kan komme fra magnetventil som den forsøker å starte starter prosessen og er i stand til å gjøre det. Dessverre er det klikkelyd den eneste lyden bilen vil gjøre fordi uten skikkelig strøm starteren ikke kan operere, og bilen kan ikke starte. En spenning test av starteren komponenter er nødvendig å bestemme om solenoiden er den skyldige. Denne testen bestemmer strømmen av spenningen fra batteriet til startmotoren og gjennom tenningssystemet. Hvis spolen er årsaken til problemet, vil spenningen ikke kunne passere gjennom den.
No Headlight Dimming

Frontlyktene kan virke som en merkelig ting å ta hensyn til når bilen ikke starter, men ser hvordan de reagerer under tenningen prosessen kan finne ut om spolen er årsaken. Frontlykter som ikke dim, mens du starter bilen, er en indikasjon på at spenningen ikke når den starter. Dette kan være forårsaket av en defekt magnetventil innen starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65948.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer