1998 Nissan Pathfinder bremsen

The 1998 Nissan Pathfinder har vært vurdert som pålitelig av Edmunds, og den eneste minnes på Pathfinder har vært for front lykter og filler rør på gasstanken. Bil Klager viser ingen Pathfinder eiere kommenterer om brems problemer, noe som indikerer at noen brems problemer med bilen er fra generell slitasje og kan overvinnes med riktig service tidsplan. Brake Pads

1998 Nissan Pathfinder vil slites bremseklossene over en periode. Bremseklossene lukke ned på bremseskiver, forårsaker friksjon som bærer putene. Kjøring i byen vil ha bremseklossene raskere enn å kjøre lengre miles på motorvei fordi Pathfinder er tvunget til å gjøre mer hyppige stopp. Når break pads blir for slitt, vil eieren høre en knirkende eller skraping støy når bremsepedalen brukes. Hvis skraping støy høres når Pathfinder drives som normalt, deretter bremseklossene må skiftes straks. Når dette knirkelyder er hørt, er det på tide å få pads erstattet før putene gjør skade på bremseskiver.
Bremseskiver

bremseskiver på et 1998 Nissan Pathfinder er hva som faktisk stopper hjulene går rundt når bremsepedalen brukes. Bremsene ikke bare slites ned bremseklossene, men også setter en groove inn i bremseskiver. Selv om rotorene vare lenger enn bremseklossene, rotorene må kontrolleres for å avgjøre om de er slitt for mye, og hvis de trenger å byttes ut eller slått. Slå rotorene er en rimeligere måte å endre ut rotorene. Rotorene utvikle en groove, men om det er nok tykkelsen igjen i rotorene, kan rotorene fjernes og barbert ned glatt igjen, som er referert til som å snu rotorene.
Vibrasjon Når Bremse
p Hvis en 1998 Nissan Pathfinder begynner å vibrere når bremsepedalen er brukt, betyr det at de nye bremseklossene ikke har blitt satt på riktig. Denne vibrasjonen oppstår om bremseklossene ikke er riktig justert med bremseskiver. Pathfinder eier vil måtte ta bilen tilbake til mekaniker for å ha dette korrigert. Mekaniker har til å fjerne bremseklossene og justere den pads til kalippere og bremseskiver. Bremseklossene klippet på bremsekalipere og kan bli skråstilt om bremseklossene ikke er avkuttet på riktig måte. Hvis dette vibrasjon problemet ikke er løst så snart som mulig det kan skape mer varme til rotorene, forårsaker dem til å deformere eller sprekke.
Air i Brake Linje

bremsen linjen går til bremsekalipere og er fylt med bremsevæske, som brukes til å lukke målepunktene som trykker bremseklossene mot rotorene. Når det er luft i bremseslanger, vil en 1998 Nissan Pathfinder bremser bli svampete eller har mye lek i dem før bremseklossene er engasjert. Denne luften kommer inn i bremseslanger når linjene ikke har vært skikkelig luftet. En mekaniker vil fjerne bremsevæske bunnpluggen plassert på hver bremsekalippernes, som tillater dem å løsne pads og kalipere så putene kan fjernes. Når mekanikeren setter pads og kalipere tilbake over rotorene, fyller hun bremsevæskebeholderen med mer bremsevæske. Mekanikeren vil trykke på bremsepedalen før en komplett linje av bremsevæske skyter ut av tappepluggen, en prosess som fjerner all luft ut av bremsen linjen. Denne fremgangsmåten fjerner lek og svampete følelse eieren får når du trykker på bremsepedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65506.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer