1997 Dodge Caravan vil ikke starte

The Caravan er produsert og solgt under Dodge merkenavn som eies og drives av Chrysler Group LLC. The Caravan er en minivan som skrøt som en suveren familiebil på grunn av det er familie vennlig design og sikkerhetsvurderinger. Akkurat som med alle kjøretøy, kan du ha problemer med å starte din 1997 Dodge Caravan til tider. Før du ringer på en profesjonell mekaniker, som vil koste deg penger og tid, er det et par ting du kan sjekke deg selv for å feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Plasser nøkkelen i tenningen av Caravan og forsøke å slå den. Nøkkelen kan ikke slå seg hvis rattstammen er i en bestemt posisjon, slik at en lås for å bli plassert på tenningsbryteren. For å låse den opp, vri rattet mot venstre og høyre. Det kan du klikke på plass. Hvis ikke vrikke nøkkelen i tenningen mens du vrir på rattet. Når den er i riktig posisjon, vil nøkkelen snu.
2

Kontroller at Dodge batteri ikke trenger å byttes ut, siktet eller hoppe i gang. Vri om nøkkelen i tenningen til "Tilbehør"-posisjon, hvor de elektroniske aspekter av kjøretøyet vil fungere uten at motoren går. Slå på hodet lys eller innvendige lys. Hvis de ikke lyser, er det sannsynligvis et problem med batteriet.
3

Sjekk for å være sikker på at det er nok drivstoff på tanken for at motoren skal starte. Hvis du er usikker på hvor mye drivstoff det er i bilen, eller vet du at drivstoffet er lite eller ingen, legge til en gallon av riktig drivstoff til at tanken og prøve å starte motoren igjen. Hvis tanken er tom eller tom, kan motoren ikke starter eller kan begynne kort, men stenges.
4

Forsøk å starte motoren og lytte etter lyder som kan tyde på problemet med Dodge Caravan. Ingen lyd i det hele tatt når du prøver å starte motoren kan bety at tenningslåsen ikke fungerer som den skal. Klikkelyder kan bety tenningslåsen fungerer, men starteren er det ikke. Hvis bilen starter kort, men holder seg ikke på, kan det være et problem med drivstoff system.
5

Kontroller væsker i Caravan din. Trekk spaken som åpner panseret og finne olje og kjølevæske dipsticks. Trekk ut hver enkelt, sjekke for å være sikker på at de er fylt til minst minimum streken. Hvis de ikke er det, legge til riktig type og mengde væske til bilen og prøver å starte motoren igjen. Tomme eller nesten tomme væsker kan forårsake skader på motor eller problemer med motoren starter.
6

Kontakt en bilmekaniker eller har din 1997 Dodge Caravan slept til en garasje eller Dodge forhandler. Dodge forhandler skal kunne diagnose og reparere eventuelle problemer med eldre modell Caravan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66564.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer