Feilsøking GM Computer Codes

General Motors biler er utstyrt med diagnostiske datamaskiner som overvåker en systemer i kjøretøyet omfatter ikke bare motoren, men det elektriske systemet, noen funksjoner i bremsene, og kommunikasjonsnettverk. Kollektivt, er dette diagnosesystem kalt "On-Board Diagnostics", og det har vært standard på tvers av alle amerikanske merker og modeller siden 1996. Feilsøking disse kodene krever en diagnostisk skanner, og henting prosessen tar bare noen få minutter. Du trenger
OBD-II kode leser
Vis flere instruksjoner
en

Finn datamaskin uttaket kalles en "Data Link Connection" under GM bilens instrumentpanel nær rattstammen. Plugg OBD-II-kode leseren inn i dette uttaket og slå den på. OBD-II kodelesere opererer litt annerledes. Noen er bebudet å slå seg på når en tilkobling er opprettet. For de nøyaktige fremgangsmåten på hvordan du bruker din kode leser, side gjennom koden din leserens håndbok.
2

Start GM bilens elektronikk, men hvis du har en kode skanner som krever motoren i gang, vil du trenger også å sveive GM motor.
3

Trykk på "Scan" eller "Les"-knappen på de fleste kodelesere å hente kodene fra On-Board Diagnostic system. Noen kodeleserne hoppe over dette trinnet helt og hente kode det øyeblikket en forbindelse med en ODB-II-systemet blir registrert.
4

Se på kodene når de hentes. Det første brevet vil fortelle deg hvor problemet ligger, generelt. "P" koder dekke drivverk, og tilsvarer det meste med motor og drivstoffsystem. "C" koder dekke chassis og elektriske system, "B" dekker bilens kroppen, "og" U "er for nettverksbygging og kommunikasjon problemstillinger
5

se på koden sin status;. Det vil enten være "Trouble" eller "Venter". Dette skillet avhenger av hvor hyppig problemet dukker opp. feilkoder mener problemet har skjedd ofte, og dette aktiverer en GM bilens check engine lys. Venter kodene har skjedd sjeldnere, men disse kunne også nye feil som kan bli feilkoder.
6

Les koden leserens håndbok for en koder beskrivelse og mening. Din Håndboken vil ikke ha GMs spesialiserte OBD-II koder. Disse er unike for GM familie, og du ikke vil være i stand til å finne sine definisjoner i en bilens brukerhåndbok. De kan bli funnet gratis på nettet.
7

Bruk koding beskrivelser samt den første bokstaven i hver kode til lokalisere den nøyaktige stedene innen GM kjøretøy som har behov for feilsøking. For eksempel er P1651 en drivverket kode, slik at du ville se på motor relaterte områder. Siden koden beskrivelse refererer til "Fan en stafett kontroll krets," du vil trenge for å feilsøke elektriske systemer rundt "Fan ett."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66684.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer