Problemer med en E350 Mercedes

Mercedes-Benz E350 har bare vært i produksjon siden 2005 og har ikke rapportert minnes som i 2010. Carcomplaints.com har rapportert en National Highway Traffic Safety Association etterforskning av et ratt air-bag defekt. Andre problemer har oppstått med denne E350 Mercedes ifølge Repairpal.com. Front Thrust Link Lagrene Sprengning

Mercedes E350 har problemer med for tidlig dekkslitasje, forårsaker slitebanen å ha uregelmessig på forhjulene. Dette dekkslitasje skyldes de fremre skubb leddlager sprekker og lekker olje. Disse lagrene er væskefylte og når de knekke de skaper uvanlig vibrasjon i suspensjon. Den uvanlige vibrasjoner i forstillingen fører til at dekkene slites ut tidligere. Oljen vil begynne å lekke ut på fortau når disse lagrene sprekke. Når dette lekker begynner, må E350 eier å ha Mercedes tatt tilbake til forhandler og få dem erstattet før store problemer er opprettet.
Veivaksel Position Sensor Failure

veivakselen posisjon sensor er en elektrisk enhet som registrerer rotasjoner av veivakselen. Repairpal.com rapporterer at Mercedes E350 har et problem med veivaksel posisjon sensor mislykkes i bil. Denne sensoren brukes av E350 til å styre tenning og injektor timing, som bistår Mercedes i drivstoffeffektivitet. Når denne sensoren klarer Mercedes begynner å stall og tomgang ca. Den eneste korreksjon for dette problemet er å ha bilforhandler må veivaksel posisjon sensor.
Airmatic Pump Failure

Mercedes-Benz E350 har et problem med den AIRMATIC pumpemotoren sviktende, ifølge Repairpal.com. Releene er stukket, slik at pumpen drives til enhver tid, selv når den er slått av E350. Dette fører til at batteriet til å kjøre ned og brenner ut AIRMATIC pumpe motor. Den AIRMATIC pumpen brukes til å stabilisere sjokk på Mercedes for å gi en jevnere kjøring av E350. Rapportene viser også at Airmatic pumpe montering foringer har vært iført ut, skaper støy under fronten av bilen når du kjører over røffe veier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65841.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer