Hvordan Test en ABS Speed ​​Sensor

Den primære funksjon av sensorer i biler er å holde kjørecomputer (OBC) eller elektronisk kontrollmodul (ECM) informert om hva som skjer med bilen til enhver tid. Den anti-låsing bremser (ABS) fartsmåleren er en magnet som plukker opp på en laftet ring som hviler på spindler av hjulet. Det ABS speed sensor lar datamaskinen vet til enhver tid hvor fort bil hjul roterer. Du trenger
Top-of-the-line spenning meter
Bil jack
to bukker
Hjulkiler
¼-tommers skralle Side 8 - til 10-mm socket
Brake renere
Rag
Vis flere instruksjoner
en

heve bak på bilen i en sikker posisjon med en bil jack, og plassere den på bukker . Plasser hjulblokker rundt forhjulene. Fjern bakhjulene for å teste ABS hastighetsgiver.
2

Finn ut hvor motorens elektriske ledningsnettet møter sensor elektriske ledningsnettet. Dette er vanligvis i nærhet og sikret rundt spankulere boliger i hjulet godt i front og sjokk i den bakre.
3

Fjern sensoren fra sin posisjon ved hjelp av en kvart tomme skralle med en 8 - til 10-mm-kontakten, som vanligvis ligger ved varmeskjoldet på bøylen
4

Undersøk slutten av sensoren.. Hvis det ser ut som en stor hårball på slutten, blir så altfor mye forurensning forstyrre sensoren.
5

Spray sensoren med brems renere og tørk med klut for å fjerne forurensninger. Forurensning på sensoren kan sende feilaktige signaler til datamaskinen.
6

Koble motoren selen fra sensor sele. Sett spenning meter til "Ohms", og koble de positive og negative polene på spenning meter til inngangen og utgangen på sensoren. Hvis spenningen meter registrerer seg som uendelig, da sensoren har sviktet og må skiftes.
7

Slå måleren tilbake til "Volt", hvis du ikke ser en uendelig i ohm innstillingen. Hvis spenningen telleverksavlesning over 5 volt, er det begynner å svikte og kan forårsake problemer. Hvis spenningen telleverksavlesning under 5 volt, sjekk knock sensor for korrosjon og sjekke de elektriske koblingene som fører til knock sensor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66496.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer