Slik tester for en elektrisk Draw når motoren er Av

avledet fra det gamle engelske ordet gremain betyr "å plage eller frustrere," the Gremlin ble antatt av turn-of-the-tallet flymekanikere å være en liten , rampete skapningen som invaderte biplan elektriske systemer og fikk dem til funksjonsfeil i flukt. Senere har skjedd innen flyvedlikehold nesten kjørte gremlin til utryddelse, og tvang den til å flykte fra sitt naturlige høytliggende habitat og inn i flere land-borne transportmidler. Mens når en truet art, har gremlin kommer til å trives i horrendously komplisert floke av ledninger som er den moderne bil. Heldigvis gremlin eneste naturlige predator - er tilgjengelig på noen lokale hardware og krever litt overtalelse for å bistå i jakten - den digitale multimeter. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Digital multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Still ditt digitale multimeter for å lese i volt og teste batterispenningen. Den trenger å lese på en full lading eller nær den på ca 12,2 volt, slik at batteriet ikke kaste av din motstand test. Når du har konstatert at batteriet oppladet, kobler de positive og de negative batteripolene samt den tykke, røde kabelen går til starteren din. Koble alt tilbehør du har koblet til bilen, lukke alle dører og bagasjerommet og dra ut lyspære som lyser opp motorrommet.
2

Sett multimeter for å lese motstand i ohm og berøre sonder til de positive og negative batteri kabelklemmer å teste for en stor elektrisk kortslutning i systemet. Måleren skal lese minst 100 ohm, hvis det står 0 ohm da har du et stort kort. Denne testen er ikke teknisk nødvendig å teste for dagens trekning, men forsøker å lese amp uavgjort i et system med en stor short vil trolig ødelegge multimeter. Hvis du får en slags ohm lesing, deretter gå videre til neste trinn.
3

Koble den negative batterikabelen og sette positive ledningen terminal ved siden av den positive batteripolen. Ikke la de to å røre. Plugg multimeter sin probe ledningen inn i den større "ukondensert" terminal og sette multimeter for å lese strøm i 10-amp serien. Dobbeltsjekke ledning posisjon og multimeter setting; din multimeter er i ferd med å bli en bærende del av det elektriske anlegget, så en feil her vil smelte ting i den neste verden
4

Trykk på. sorte ledning til batteriet kabelklemme og den røde proben til den positive pol. Med alle dørene lukket og tilbehør av, bør du få en lesning i 20-35 milliampere - 0,020 til 0,035 ampere - range. Dette er ganske typisk for hvor mye strøm løpe gjennom releer og elektriske kontakter i av-stilling. Noe høyere enn det som indikerer en makt trekke et sted i systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68349.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer