Hvordan finne ut om Hydrauliske løftere Bad

Den hydrauliske løfteren hviler i heisen dalen med bunnen av løfteren kontakte en lapp på kamaksel. Den høye siden av fliken passerer under løfterens forårsaker den til å stige i sin tur løfte støtstangen. Støtstangen, i sin oppadgående bevegelse, tvinger vippearmen til å dreie, skyve ned og åpne ventilen. Den hydrauliske løfteren er hul med en fjærbelastet cap i sentrum. Det er et hull i siden av løftemekanismen for olje å komme inn. Oljen kommer ut gjennom et hull i hetten. Oljen tvinges ut av hetten passerer gjennom støtstangen til vippearmen. Den fjærbelastet, gjør hydraulisk låst senter ekspansjon i ventilen tog samtidig opprettholde null klaring. Du trenger:
Ratchet
Sett med stikkontakter
Fastnøkkelsett
Common skrutrekker
2 meter av ½-tommers varmeapparat slangen
Vis mer Instruksjoner

1.

Åpne panseret. Påse at motoren er kald. Start motoren og gå rundt til fronten av bilen. Lytt til ventilene. Hvis du kan høre en tappe støy, er en eller flere løftere sannsynligvis slitt.
2

Place ene enden av slangen til øret og flytte den andre enden sakte langs toppen av ventildekselet, som du ville bruke et stetoskop. Den dårlige løfteren vil være lett å identifisere når slangen passerer over den. Nå må du finne ut om rocker arm stud mutter har løsnet eller hvis løfteren seg selv er dårlig. Hvis løfteren er dårlig, kan det ha ødelagt kamaksel lapp. For å gjøre dette forsøket må du fjerne ventildeksel.
3

Fjern luften renere. Fjern alle boltene i ventilen dekselet ved hjelp av en stikkontakt. Løft av ventildekselet.
4

Deaktiver tenningen ved å koble det elektriske ledningsnettet til distributøren. Trekk coil ledningen ut av spolen.
5

Ha en hjelper trekk motoren med nøkkelen mens du ser bevegelse av alle vippearmer. Du leter etter en eller flere som har langt mindre bevegelse enn resten. Dette vil identifisere hvilke som er dårlige. Ikke trekk motoren kontinuerlig mer enn noen få sekunder av gangen, for å hindre at starteren fra overoppheting] [.
6

Trykk ned på pushrod siden av rocker arm. De løftere er fylt med olje og fyllstoffet hull på siden er så liten at den er vanskelig å presse oljen ut for å gjøre løfteren meget solid. En slitt løfter vil ha klaring mot slitasje rundt hetten tillater oljen å strømme ut lett med meget lite trykk. Når du laster løfteren ved å legge press på pushrod siden av rocker arm og det gir lite motstand mot nedadgående bevegelse, er det utslitt. Trykk på hver enkelt for sammenligning, og du vil raskt føle forskjellen. Et problem med en slitt løfter er at bunnen av løftemekanismen bærer i et konkavt mønster hvis ikke erstattes umiddelbart etter svikt. Når dette skjer, kutt kanten av nå slitt løfteren kamaksel lapp. Hvis en ny løfteren er plassert på en slitt lapp, vil det ikke bare ha løfteren ut raskt, men lapp ikke lenger gir tilstrekkelig løft for å åpne ventilen. Du må inspisere kamaksel for å se om lapp er slitt av. Hvis lapp viser ingen unormal slitasje, vil en ny løfter løse problemet. Hvis cam lobe er slitt, må du erstatte kamaksel og alle løftere. For å sjekke kamaksel fliker du må fjerne inntak manifold og pakke ut løftere fra løfteren byssa. Du kan se fliker under løftere. Når du fjerner den defekte lifter, er det lett å se om bunnen av løfteren er flat eller slitt konkav. Hvis det er flatt og glatt, er kamaksel mest sannsynlig i god form.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68380.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer