Oxygen Sensor symptomer i en Honda Civic

The Honda Civic sport en av de beste drivstofføkonomi på motorveien på nesten 40 miles til gallon. Defekt utstyr, som en dårlig oksygen sensor, kan føre til motorsystemer til funksjonsfeil sterkt redusere et av bilens største aktiva. Drivere som opplever symptomer på en skadet oksygen sensor bør søke hjelp av en bilmekaniker umiddelbart for å unngå permanent skade på injektorer og andre motordeler. Økte utslipp fra kjøretøy

Den oksygen sensor i en Honda Civic overvåker motorens luft til drivstoff blanding. Defekte sensorer er i stand til å regulere denne blandingen som resulterer i en rik eller mager motor som går som øker bilens utslipp gjennom ineffektiv motor forbrenning. Dette vil også ødelegge drivstofføkonomi. Ifølge accessconnect.com kan erstatte en defekt oksygen sensor bedre drivstofføkonomi for en bil med opp til 15 prosent.
Rough tomgangskjøring

Civic Macpherson spankulere fjæring foran (standard på alle modeller laget etter 2005) er utformet for å gi økt kjørekomfort og skarpe kjøreegenskaper. Følsomheten av suspensjonen reaksjon gjør ofte en sjåfør klar av vibrasjoner indusert av en defekt oksygensensor. Vibrasjonen er forårsaket av den manglende evne til sensoren for å regulere tidspunktet for innsprøytning som fører til utilstrekkelig brensel mens bilen er i tomgang. Sjåføren vil oppleve dette som en rangle i motorblokk som kan strekke seg gjennom fronten av bilen og opp gjennom gasspedalen og /eller rattstammen.
Engine Hesitation

Driver er med Hondas 5-trinns manuell girkasse vil merke motor nøle umiddelbart etter skifte til akselerere fra tomgang. Dette er forårsaket av den skadede oksygen sensor feiltolking motorens luftstrøm behov og sender for mye eller for lite drivstoff til motoren sylindere. Som et resultat av motoren kan frese, akselerere midlertidig, eller stall ut helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65038.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer