Hvordan finne nummeret 3 Spark Plug på 2001 Jetta 1.8T

Konstruert av VW datterselskap Audi, har 20-ventilers 1.8T endret formuene av flere ellers-kjedelige kompakte biler enn Chip Foose, Boyd Coddington og Xzbit kombinert. Dette er en av bare en håndfull av fire-sylindrede motorer i verden i dag i stand til å produsere fire-sifrede hestekrefter tall, lett like i popularitet til Misubishi sin 4G63. Den 1.8T 's selvdiagnose system er sofistikert nok til å spore opp feil til en ensylindret, et hendig lite triks hvis du kan finne sylindrene i første omgang. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Allen hodet støpsel
Vis flere instruksjoner
en

fjerne plasten motordekselet. Du vil finne at det er festet til motoren med fire 1/4-turn skruer, én i hver av de fremre hjørnene, en på venstre bakre hjørne og en fjerde rett til øverst til høyre på VW-logoen på forsiden. Løft dekselet fritt til å eksponere coil pakker på topplokket.
2

Fjern 10 mm mutteren som fester plast, L-formet boks til toppen av topplokket og legge boksen til en side. Du vil finne denne boksen litt over den siste sylinderen på høyre side. Fjern de tre Allen-bolter som fester den siste metallbraketten på topplokket, som ligger under boksen du nettopp fjernet og over coilen.
3

Finn sylinder nr 3. "Front" av motoren er den siden med beltene; sylinder nr 1 er front-mest sylinder (den nærmest beltene), og sylindre 2 No, nr. 3 og nr. 4 seg tilbake fra der. Koble ledningsnettet til spolen over sylinder nr 3.
4

Skyv tuppen av en stor, flat skrutrekker under hodet av sylinder nr 3 sin spole pakke og hvile skrutrekkeren akselen på den utstikkende ryggen på toppen av ventildekselet. Nå, trykk ned på skrutrekkerhåndtaket og bruker driveren som en brekkstang for å forsiktig skyve spolen opp og ut av tennpluggen. Det bør slippe med en hørbar pop.
5

Trekk spolen ut av hodet og ser ned i hullet det bare fraflyttet. Du vil se toppen av nr. 3 tennpluggen på bunnen av pluggen godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68408.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer