Hvordan tester du en 12V Rele?

En 12 volt relé er en viktig komponent i det elektriske systemet i moderne biler og lastebiler. Releer slå strømmen av sterkstrømslednin tegning enheter for å minimere avstanden at store måle ledninger må løpe for å kutte ned på vekt og pris. Releet trekker svært lite strøm til å utføre omkobling, slik at ledningene bærer styrespenningen til å være meget liten. Ved hjelp av et relé betyr også en lettere oppgave bryteren benyttes ytterligere skjæring kostnader og vekt. Noen ganger, men sjelden, rele gjøre mislykkes. Teste en 12 volt relé er enkelt og krever et minimum av verktøy og tid. Du trenger
12 volts batteri
Kontinuitet kontrolløren
Test fører
Vis flere instruksjoner
en

Ta tak i stafetten fast med fingrene og trekk det rett opp ut av kontakten for å fjerne den fra bilen.
2

Bruke kontinuitet tester, test for kontinuitet mellom stafett klemme 85 og 86, som er merket på stafetten. Vanligvis er disse to terminalene vil være de minste terminalene på stafetten. Det skal være kontinuitet mellom disse terminalene. En kontinuitet tester er en batteridrevet enhet som enten lyser eller summing når en krets er kontinuerlig. Berøring sondene til hver ende av en enhet eller krets tester automatisk for kontinuitet.
3

Test for kontinuitet mellom terminalene 30 og 87. Det bør ikke være kontinuitet mellom disse terminalene.
4

Koble en test bly, som er en ledning med en alligator klipp på hver ende, fra stafetten terminal 86 til minuspolen på et 12 volts batteri. Klem klippet for å åpne den og slipper den til å feste til terminalen og batteri.
5

Koble en test bly fra stafetten terminal 85 til plusspolen på 12 volt batteri.

6

Sjekk for kontinuitet mellom terminalene 30 og 87. Det skal nå være kontinuitet mellom disse terminalene.
7

Bytt releet hvis noen av kontinuitet tester mislykkes. Hvis stafetten passerer alle testene det er godt og problemet finnes andre steder i sikringene eller kjøretøy ledningsnett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64822.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer