Hvordan Lekkasjetestresultater-Test en Porsche motor

Porsche bil er sterkt innstilt, kraftige biler med sterke motorer. Evnen til hver sylinder til å holde kompresjon er viktig for helsen til motoren. Brennkammeret er dannet ved sammenføyning av motorblokken og topplokket. Hvis det er en lekkasje i pakning som skiller disse to delene, eller om det er lekkasje ned sylinderveggene siste ringene eller rundt ventilene, vil sylinderen ikke oppfører seg som den skal. Det lekkasje-ned måler mengden av luft tapt over tid i en sylinder. Testen benytter en spesiell del av utstyret som kalles en lekkasje-ned testeren og en tilførsel av trykkluft. Du trenger
Leak-down tester
Trykkluft
tennplugghylse
Vis flere instruksjoner
en

varme opp motoren. Slå den av. Deaktiver tenningen ved å fjerne releet styrer tennplugger. Dette kan variere avhengig av året og modell Porsche blir testet.
2

Drei veivakselen til stempelet som testes er på øvre dødpunkt. På øvre dødpunkt, er ventilene er helt lukket. Ta ut tennpluggen for sylinderen blir testet.
3

Skru tilkobling ved enden av røret kommer fra lekkasje-down tester i tennplugghullet.

4

Fest testeren til luftkompressor. Sjekk trykkmåleren før du åpner ventilen som lar komprimert luft inn i forbrenningskammeret. Skriv ned dette nummeret.
5

Åpne ventilen som lar komprimert luft inn i forbrenningskammeret. Lukke ventilen. Sjekk måleren igjen. Den viser at lufttrykket inne i forbrenningskammeret. Sammenlign lesing av ventilen nå med lesingen du skrev ned.
6

Del større antall inn i mindre og trekke fra ett hundre. Dette er andelen av luft tapt til lekkasjer inne i kammeret. En god lesning for en Porsche er fem til åtte prosent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67526.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer