Slik feilsøker bremsene på en 1991 Chevy G30 Van

The 1991 Chevrolet G30 van er en full-sized van som ofte brukes for transport av tung last av last eller passasjerer. På grunn av dette haling og størrelsen av van kan bremse-systemet utvikler noen mindre, eller til og med stort problem. Det er alltid best å feilsøke og brems problemer på G30 din så tidlig som mulig for å unngå lengre skade. Det er to hovedproblemer som er ganske lett å feilsøke i bremsesystemet på 1991 G30. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Floor jack
Jack står
bremsekloss tykkelse
Brake deler renere
Vridmomentmejsel
en liter DOT 3 brems væske
Drensvannsoppsamler
Assistant
Kombinasjonsnøkkel
Vis flere instruksjoner
sliping, skraping eller Squealing fra Front
en

Løsne G30 front lug nøtter, trenger å bruke en skralle og socket, men ikke fjerne dem på dette tidspunktet. Jekke opp foran van og fest det ved å plassere bukker under rammen skinner. Senk G30 til den står bare på jack stands. Fjern de fremre slepe nøtter og trekk van forhjul av.
2

Se på bremsekalippernes og finn pad observasjon hullet på forsiden av bøylen. Velg riktig tykkelse fra bremsekloss tykkelse - 1/32-inch for originalt utstyr pads og 1/2-tommers for etter markedet pads. Plasser tykkelse gjennom observasjon hullet og mot bremsekloss.
3

Sjekk tykkelsen på puten, i forhold til den valgte tykkelse.
4

Erstatt bremseklossene hvis de faller under den nødvendige tykkelsen
5

Rengjør bremse rotoren -. store metall disk - og putene med bremsedeler renere, som støy kan være forårsaket av skitt eller rusk.
6

Plasser hjulene tilbake på G30 og hånd-trekke til mutrene.
7

Hev G30 ut av bukker, ved hjelp av gulv jack, og fjern bukker. Senk van til bakken og trekke til mutrene - i et kryss og tvers mønster - til 140 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en socket
Soft eller svampete bremsepedalen.
8

Åpne G30 panseret og finn master sylinder reservoaret, plastbeholder på forsiden, førersiden av motorrommet. Kontroller væskenivået i reservoaret, må det være mellom "Min" og "Max" linjer.
9

Legg DOT 3 bremsevæske hvis nivået faller under "Min"-linjen og kontroller pedalen. Fortsett å feilsøke dersom problemet vedvarer.
10

Løft fronten på G30, bruker gulvet jack, og fest den med bukker. Senk van til den ligger bare på bukker.
11

Crawl under den G30 og finn brems Utluftningsskrue, det ligger på baksiden av bremsekalippernes, rett bak forhjulet . Det er ikke nødvendig å fjerne hjulene for å få tilgang til denne ventilen.
12

Plasser renne pannen rett under Utluftningsskrue og instruere assistenten å trykke på og slippe bremsepedalen til den kjennes hard.

13

instruere deg hjelp for å holde bremsepedalen så langt ned som mulig og løsne Utluftningsskrue, bruker kombinasjonen skiftenøkkel.
14

Observer hvordan væsken kommer fra ventilen . Hvis denne væsken spytter og spytter dette betyr at det er luft i linjene og må blødde å fikse myk bremsepedal. Vær sikker på å stramme bleeder, bruker kombinasjonen skiftenøkkel, etter at væsken har kommet ut og før assistenten slipper opp bremsepedalen.
15

Gjenta trinn 4 til 7 for bremsene bak alle fire hjul. Hvis ingen luft er til stede i linjene, ligger problemet sannsynligvis i master sylinderen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67527.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer