Hvordan sjekke en Valve Lash

Avstanden mellom ventilvippearmer og ventilen stammer på en motor som er kjent som ventilslagjustering. Overdreven ventilslagjustering forårsaker støy i motoren og slitasje i ventilen tog. Motoren må være ute av bilen og montert på en motor stand til å skikkelig sjekk ventil snert. Hvert merke og modell av bilen motoren har sine egne spesifikasjoner for riktig ventilslagjustering å sjekke mot. Du trenger
Stikknøkkel
assortert størrelse støpsel
Bladmått satt
Vehicle service manual
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ventilen dekke. Bruk pipenøkkel og riktig størrelse socket for bilen å fjerne ventilen dekselet på motoren.
2

Kontroller ventil snert. Bruk pipenøkkel og en stor socket å slå veivakselen. Som hver stempelet når øvre dødpunkt, bruke bladsøker og spesifikasjonene fra bilens service manual for å kontrollere avstanden mellom tuppen av vippearmer og ventilen stammen på hver sylinder.
3 < p> Juster snert. Hvis avstanden mellom rocker arm tips og ventilen stammen overstiger spesifikasjonene i bilens service manual, justere snert i henhold til manuelle instruksjoner.
4

gjenoppbygge topplokket. Hvis overdreven ventilslagjustering har allerede forårsaket skade, erstatte eller gjenoppbygge topplokk. Nye ventiler, vippearmer, fjærer og løftere gjenopprette topplokket. Porting og polering av ventilseter øker luftstrømmen og hestekrefter i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67756.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer