Slik feilsøker en 1993 Chevy Blazer

The 1993 Chevy Blazer ble produsert i full størrelse K1500 modell med en 5,7-liters V8-motor og den mindre S-10-versjonen med en 4,3-liters V6. Begge kjøretøyene har en box-stil kropp med to seterader. I full størrelse versjonen gir mer kraft for tauing, den S-10 er fortsatt kraftig nok for lett arbeid. Feilsøking for begge kjøretøyene krever grunnleggende mekaniske observasjoner å finne problemer. Du trenger:
Startkabler
Voltmeter
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Test strømmen hvis motoren er helt død. Slå på lysene og se dash lys for flimring. Fest startkabler til bilbatteriet og et nytt batteri for å prøve å starte bilen. Hvis batteriet fortsetter å dø, erstatte den med en ny. Også teste dynamoen med et voltmeter og erstatte den hvis den ikke klarer å lade batteriet.
2

Åpne panseret og forsøke å starte bilen. Hvis motoren ikke trekker, men det gjør en klikkelyd, er starteren dårlig og må skiftes ut. Problemet kan midlertidig løses ved å treffe starteren med en hammer for å låse opp tennene.
3

Forsøk å starte bilen. Hvis motoren, men holdes ikke starter, bytt tennplugger. Hvis pluggene ikke løser problemet, drivstoffpumpe og drivstoff injeksjon forsamlingen er trolig behov for reparasjon eller utskifting.
4

Drive bilen på et flatt underlag for å teste overføringen ytelse. Akselerere og bremse å tvinge skiftende. Hvis Blazer boder mens skiftende, må overføringen være betjent. Sliping og hoppe gears er også en indikasjon på problemer med overføringen.
5

Ta skarpe svinger etter bruk av firehjulstrekk. Dersom kjøretøyet er vanskelig å dreie, kan det bli sittende fast på fire hjul modus. Den elektriske skiftet på overføre saken er en vanlig årsak til dette problemet med 1993 modell Blazer, har bilen reparert av en mekaniker

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67792.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer