Kan en Rear End Ulykkes en Transmission ?

Hvis du eier en bak- eller firehjulsdrift kjøretøy og er i en påkjørsel bakfra , kan virkningen noen ganger føre til skade på bilens girkasse. Overføring av forhjulsdrevne biler er vanligvis ikke påvirket av slike ulykker. Transmission

En bilens girkasse er vanligvis plassert under bilen, bak motorblokken. For biler med firehjulsdrift og bakhjulsdrift , sitter overføring lenger tilbake fra motoren, nærmere baksiden av bilen, enn de med forhjulsdrift . Dette kan føre til at overføringen til å være skadet hvis bilen er påkjørt bakfra .
Hvordan Skader kan skje

I en all -wheel eller bakhjulsdrift kjøretøy , drivakselen går fra den bakre aksel til baksiden av overføringen . Hvis kjøretøyet treffes bakfra i en ulykke, kan styrken av virkningen bøye eller presse drivakselen inn på baksiden av overføringen. Dette kan føre til skade på overføring, forårsaker den til å vakle .

Tegn
p Hvis bilen din har vært i en påkjørsel bakfra , tegn på at overføring har blitt skadet omfatte overføring slipping , noe som skjer når du tråkker på gasspedalen , men bilen ikke hastigheten ikke opp , hard giring og starter i feil gear.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67793.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer