Hvordan sjekke Jeep Codes

Din Jeep er utstyrt med en datamaskin som registrerer og lagrer all informasjonen om hvordan Jeep kjører og eventuelle problemer det kan ha. Hvis din Jeep bilen ikke fungerer som den skal , kan du skanne sin datamaskin og sjekke feilkoder for å finne ut hva som forårsaker problemene . Disse feilkoder er laget for å fortelle deg hvilken del av Jeep er feil . Hver feilkode representerer et spesielt problem Jeep opplever . Ved å bestemme hva feilkodene betyr , kan du finne ut hvordan å reparere Jeep . Du trenger
kode leser
Feilkode dekoder
Vis flere instruksjoner
en

Finn en kode leseren å skanne Jeep motor . Mekaniker butikker og bildeler butikker har skannere på hånden til bruk for diagnose eller du kan kjøpe en for personlig bruk.
2

Fest koden leseren til Jeep datamaskin . Den spesifikke prosedyren for hooking opp koden leseren vil avhenge både av type Jeep du har, i en alder av din Jeep og modellen av kode leser. Når feilkoder begynner å vises , skrive hver enkelt ned nøyaktig slik det vises .
3

Bestem betydningen av hver feilkode , ved hjelp av en strekkodeleser . Du kan finne lister over Jeep feilkoder og generiske feilkoder online på Engine Light Hjelp. Koden leseren bør komme med et hefte med kode betydninger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65928.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer