Hvordan diagnostisere Ingen start i en Ford Mustang

En utslitt eller skadet komponent i ett eller flere av flere systemer som tenningen, starter og drivstoff kan forårsake en no-start tilstand på Ford Mustang. Imidlertid, det meste av tiden, er dette en indikasjon på manglende vedlikehold stedet for et stort motorhavari. Du trenger
multimeter
Vehicle service manual
Skorpedannelse verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Start med det åpenbare og ofte oversett del med feilsøkingen Mustang, og sørg for at tanken har nok gass. Sjekk at bensinmåleren fungerer.
2

Sjekk batterinivået med et multimeter, og sørg for at den har minst 12 volt. Ta batteriet til en auto deler eller butikk for inspeksjon om nødvendig. Også måle spenningsfall mellom hvert batteri post og kabel der den kobles til terminalen. En spenningsfall større enn 0,1 volt betyr at du trenger å rense eller erstatte terminalene.
3

Kontroller alle tilkoblinger på startsolenoiden og startmotoren. Sørg for at de er stramme og rene. Sjekk starteren og magnetventil for forsvarlig drift, å følge instruksjonene på kjøretøyet service manual for din Mustang-modellen.
4

Undersøk drivstoffsystemet for riktig drivstoff levering. Tjenesten håndboken vil gi de mest vanlige tester for å sjekke injektorer eller forgasser, drivstoffpumpe, relé, sikring, linjer og slanger. Sørg for at drivstoff-filteret ikke er tett. Hvis det har over 1 års service, erstatte den. Også huske på at hvis du bor i en stat med svært lave vintertemperaturer, frosset vann i linjene kan begrense drivstoff.
5

Test tenningssystemet for komponenter slitasje og skader. Tjenesteleverandøren håndboken beskriver hvordan du kan sjekke tennplugger, ledninger, distributør og tennspolen.
6

Sjekk for diagnostiske feilkoder ved hjelp av en skanning verktøy. Hvis du har en 1980 eller senere Mustang modell, datasystemet på bilen din kan ha data lagret i minnet viser spesifikke kretser eller komponenter med mulige problemer.
7

Utfør et vakuum og kompresjon diagnostisk hvis Mustang er 10 eller flere år gammel. Disse testene kan avsløre mekaniske problemer som kan forstyrre motorytelse. Følg instruksjonene på kjøretøyet service manual.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64375.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer