Hvordan sjekke om motor i en Elantra

En On-Board Diagnostic skanneren kan hjelpe sjekke en Hyundai Elantra motor. Tjenesten motor snart lyset ikke trenger å bli tent. Den diagnostiske systemet overvåker rutinemessig motoren for problemer, og når en feil er detektert, blir tjenesten lyset aktiv og en feilkode er utstedt. Elantra datasystem, men ikke klasse alle problemer som problemer med kode verdig. Problemet har til å gjenta seg selv et antall ganger. I mellomtiden klasser systemet disse feil som "pending". Henter ventende koder er like enkelt som å trekke feilkoder. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

Consult skannerens bruksanvisningen for problemer kode definisjoner. Merk siden listen begynner, og sette den på toppen av din Elantra-oversikten.
2

Sett Elantra er nøkkelen i tenningen, men la motoren og det elektriske systemet.


3

Finn Elantra data lenke kontakten under dashbordet. Det vil bli avdekket og til venstre for rattstammen. Plugg OBD-II scanner inn i dette uttaket. Hva de skal gjøre vil avhenge av de eksakte OBD-II scanner du har kjøpt. Prosessen er fundamentalt lik på tvers av merker, men det er variasjoner og ulike knapper konfigurasjoner. CarMD skanner, for eksempel, krever ikke at du starter motoren, men andre som Actron sin CP9125 starter.
4

Elantra motor hvis skanneren krever det. Dessuten vil enkelte skannere aktivere seg selv når en tilkobling er sanses med en diagnostisk skanner. Noen skannere må slås på manuelt.
5

Se på feilkoder som vises på skjermen. Bla gjennom disse og se etter koder som "ventende".
6

I håndboken du igjen på dashbordet for kode beskrivelser. OBD-II-kodene er delt inn i to generelle klasser. Det er generiske koder universelle for alle kjøretøy OBD-II kompatibel kjøretøy. Det finnes også koder som er bestemt til Hyundai biler. Hvis du manualen ikke inneholder disse kodene, må du gå på nettet og finne kodene på en ikke-Hyundai relatert nettsted. Hvis skanneren brukerhåndboken inneholder ikke kodene i det hele tatt, kan det være fordi det kommer med en programvarepakke som må være installert på din hjemme-PC. Disse type programmer er ment å bistå i kjøretøy diagnostikk.
7

Snu bilen og koble fra skanneren fra datalink-tilkobling. Bruk koden definisjoner å feilsøke motoren. Hvis problemene høres mer avansert så din erfaring eller ferdighetsnivå, bør du vurdere å kjøre Elantra til en Hyundai godkjent mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66166.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer