Slik feilsøker en Starter Solenoid i en Oldsmobile Cutlass Supreme

Når du vrir om tenningsnøkkelen på din Oldsmobile Cutlass Supreme, er det en rekke ting som må skje for at bilen skal starte. Skulle noen av dem ikke skje, så bilen er sannsynligvis ikke kommer til å starte og jakten for å finne årsaken begynner. I tillegg til batteriet og startmotoren er det en annen komponent som kalles en startsolenoiden. Dette er en del av det elektriske system som overfører strøm fra batteriet til startmotoren. Hvis den er defekt, vil Oldsmobile Cutlass Supreme ikke starte. Feilsøking av magnetventil er en ganske grei oppgave. Du trenger:
Tannbørste
Baking Soda
Vann
Emergency batteri hoppe start kabler
Vis mer Instruksjoner
en

Trekk ut kablene fra din Oldsmobile Cutlass Supreme batteri og fra solenoiden. Rengjør kontaktene med en tannbørste og en løsning laget av vann og bakepulver. Bland løsningen på en én-til-én-forhold.
2

Rengjør kabel kontakt med vann /natron løsning. Når innlegg på batteriet og magnetventil er tørr og kabel-kontaktene er rene koble dem og prøver å starte bilen. Hvis bilen ikke starter, gå til neste trinn.
3

Test solenoiden ved å koble et batteri jumperen kabelen til batteriet innlegget på relé. Trykk på ekstra batteri jumperen kabelen til den andre store innlegget. Hvis du ikke hører noe støy i det hele tatt, må solenoiden byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67040.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer