Hvordan du finner den elektroniske styringsenheten Ignition Module Computer Brain Box i en 1990 Dodge D150

The PCM eller drivverket kontroll modul i D150 din er en liten datamaskin som fungerer som en hjerne for din lastebil elektriske system og diverse mekaniske komponenter. Enhver handling som din lastebil utfører, fra bremsing å bare slå på vindusviskerne, styres og overvåkes av PCM. Den fremste årsaken til skade på D150 er PCM attributter trofast til elektrisk feil. Krysset ledninger, kjøretøy ulykker eller bare henge opp batteriet feil kan føre til dette. Du kan søke etter 1990 Dodge D150 er drivverket kontroll modul hjemme. Hvis du må fjerne PCM, regner med å bruke 20 til 30 minutter å gjøre det. Du trenger
Stikknøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på D150 din. Stå på passasjersiden i motorrommet på hjulkapsel side av forhjulet. Du bør være ute over motoren.
2

Finn viftemaskinen mot brannmuren til umiddelbar venstre. Det ligner en middels stor, svart metall kan. Like nedenfor og til venstre for viftemotor burde du se en stor plast rektangulære boksen. Boksen har også en stor 60 pin ledningsnett koblet til det som er holdt på plass med en enkelt skrue. Dette er din Dodge D150 er drivverket kontroll modul.
3

Koble den negative kabelen fra D150 batteri med en pipenøkkel før du forsøker å fjerne PCM. Fjern skruen som holder ledningsnettet på PCM med en pipenøkkel. Fjern de to boltene på venstre, øvre og nedre side av drivverket kontroll modul med pipenøkkel. Fjern den ene skruen på nedre, høyre side av PCM med pipenøkkel også. Løft drivverket kontroll modul ut av motorrommet med begge hender.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65754.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer