Hvordan diagnostisere en toppakning Leak

En mislykket toppakning er som et hjerteinfarkt for bilen din, det kan bety døden av motoren din hvis det ikke blir diagnostisert i tide. Symptomene på en mislykket toppakning er ikke alltid den samme siden pakningen kan mislykkes på innsiden, utenfor eller begge deler. Identifisere symptomer på en toppakning lekkasje kan bidra til å forhindre en motor reparasjon fra å bli en motor erstatning. Du trenger
Ratchet og utvidelse
Spark plug socket
Vis flere instruksjoner
en

Se etter hvite røyken bølgende fra eksosrøret, den vanligste tegnet av en leder pakning svikter på innsiden av motoren. Finne den raskeste stedet å stoppe bilen når dette skjer for å minimere skader på motoren. Sjekk din olje. Hvis kjølevæske lekker, det oljen vil se ut som lys brun slam. Det kan være skummende. Din oljenivået vil være høyt på peilepinnen. Ikke kjør bil lenger.
2

Look for kjølevæske nivåer som fall med ingen sprøyting væske eller damp under panseret. Hvis bare små mengder væske passerer gjennom lekkasjen om gangen, kan andre symptomer ikke vises. En overoppheting bil uten noen åpenbar årsak er mistenkt for toppakning svikt.
3

Watch for mangel på kraft og en motor som kjører grov. Tapet av kompresjon på det punktet av pakningen svikt vil rane motoren din for strøm. Kjølevæsken vil skade tennpluggen og holde sylinderen fra å skyte riktig. Dette kan skje før andre mer alvorlige tegn er manifestert.
4

Se etter lekkasjer der det ikke bør være en lekkasje. Kjølevæske strømme fra siden eller bak på motoren betyr en dårlig toppakning. Du kan se ingen kjølevæske i oljen fordi den indre delen av pakningen er fremdeles holder. Den væsketap på utsiden kan være ganske betydelig.
5

Trekk tennplugger og se etter spor av frostvæske på pluggen og i sylinderen. Ved å fjerne pluggene en om gangen, kan du slå av motoren over og se etter en spray av kjølevann fra tennpluggen åpningen. Hvis det skjer, trenger du en ny toppakning.
6

Har kjølesystemet og sylindrene satt gjennom press kontrollerer om noen andre tegn på toppakning svikt er tydelig. Hvis en eller begge mislykkes, er det sannsynligvis en toppakning problemet. På eldre biler, kan dårlige ventiler og ringer gi en falsk lesing. De andre symptomene vil hjelpe peke deg i retning av toppakning svikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65755.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer