Bilbatteri Feilsymptomet

Et batteri kan eller ikke kan gi ut mange merkbare tegn før det går dårlig. Det er symptomer som du kan se etter som vil være knyttet til å identifisere en defekt batteri. Den måten å diagnostisere problemet besluttsomt etter å fange noen batteri-relaterte symptomer er å la en kvalifisert mekaniker til å sjekke batteriet. Ingen Begynn

Når du skyver nøkkelen i tenningen og vri, vil motoren ikke sveiv i det hele tatt. Du kan bare høre en klikke lyd, som sakte fades bort til ingenting. Disse symptomene kan signalisere et batteri som er døde eller en som har dårlig kabel eller terminal tilkoblinger. Batteriet må kontrolleres av en mekaniker i denne situasjonen for å avgjøre om det virkelig er den skyldige. Disse symptomene kan også være forårsaket av starteren, eller dynamo eller generator.
Ingen Lights

Et symptom på at batteriet er defekt, er å slå på bilen lyser . Hvis lampene ikke lyser når du prøve å slå dem på, er det et dødt batteri. Også kan se lysene mens du eller noen andre starter bilen lar deg oppdage symptomer på et defekt batteri. Hvis lysene er dempet eller gå dim løpet av denne tiden, har batteriet en lav spenning. Andre relaterte symptomer på et dødt batteri er når bilen er slått av og slå deg nøkkelen forover i tenningen. Med nøkkelen i denne stillingen, vil bilradioen ikke kommer på, og vindusviskerne vil ikke fungere.
Slow Crank

Et symptom på en defekt batteri når bilen starter, men det gjør det sakte. Dette symptomet kalles en langsom sveiv, når du trenger å holde nøkkelen vridd i tenningen for en lengre periode mens motoren sakte snur seg og begynner. Batteriet er ennå ikke død, men det er lite juice og til slutt vil ikke starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65756.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer