Slik feilsøker en motor skrapelyd

Når en motor gjør noen unormal støy, må du finne ut hva støy er og hvor den kommer fra, slik at du kan finne problemet. Når du har en idé av problemet, kan du informere en mekaniker eller fullføre reparasjonen selv hvis du er teknisk tilbøyelig. Motor støy blir produsert fra en rekke komponenter, og støy kan bare være til stede i bestemte situasjoner. Du kan finne det nyttig å ha noen hjelpe deg med å finne støy, spesielt hvis støyen er bare til stede under kjøring. Du trenger
Jacks or heiser
servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Lytt til bilen for å finne ut når og hvor støyen kommer fra . Det kan være nyttig å ha en annen person å lytte med deg. Finn ut om støy oppstår når bilen er i gang, mens du starter eller mens styring.
2

Løft bilen ved hjelp av et kjøretøy heis eller knekt i de godkjente steder. Se i bruksanvisningen for informasjon om å løfte bilen med knekt. Under bilen, inspisere motorfester for slitasje eller ødelagte deler. Dersom gummi og metalldelen av festene er ikke lenger sammen, har braketten sviktet. Når en mount svikter, hviler motoren mot kjøretøyets ramme som kan resultere i en sliping lyd mens bilen kjører.
3

Åpne panseret mens bilen er parkert og slått av. Hvis du hører sliping mens styring, må du sjekke servostyring væske. Finn servostyring eller skru det. Fjern peilepinnen for å kontrollere nivået av væske, og erstatte væske om nødvendig. Har en mekaniker inspisere bilen for en lekkasje, noe som er årsaken til lav servostyring væske, ifølge to Bil Pros.
4

ut om bilen er bare å lage støy mens skiftende i gir. Hvis en skrapelyd er til stede mens kjøretøyet er i endring tannhjul, kan overføringen har mislyktes. Har en mekaniker reparere overføringen.
5

Se på svinghjulet i motoren når bilen er slått av og parkert. Hvis den malende er bare til stede under start, kan svinghjulet bli skadet som kan føre til en sliping lyd. Hvis bilen ikke vil starte og du hører en skrapelyd, kan starteren være brutt. Har du en bilmekaniker inspisere bilen og gjøre de nødvendige reparasjoner til starteren eller svinghjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65757.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer