Hvordan fortelle om den Servostyring Er Out

The servostyringen er en viktig del av kjøretøyet. Servostyringen gjør bilen lettere å snu og håndtere, spesielt i farlige situasjoner. Servostyring har vært vanlig på biler siden de senere 1960 og nyere modell biler er ikke laget for å bli kjørt uten servostyring. Hvis du mistenker at servostyringen er å ha et problem, er du sannsynligvis rett. Men det er noen raske måter å bekrefte dine mistanker. Instruksjoner
en

Åpne bilens panser. Finn servostyring reservoaret og sjekke servostyring væske. Hvis væsken er lite eller ingen, sjansene er servostyringen lekker. Hvis servostyring pumpen går tom for væske det ikke vil fungere, og bilen vil ikke ha servostyring.
2

Se etter ødelagt eller skadet Serpentine belter eller trinser i bilens motorrom. Servostyring pumpen i de fleste biler er drevet av tilbehøret belte, så hvis beltet bryter eller ikke fungerer som den skal, er din servostyring et av systemene som vil slutte å fungere.
3 < p> Ta bilen med det slått av og forsøke å slå hjul uten å låse rattet. Dreie hjulet skal være vanskelig på grunn av mangel på bevegelse og servostyring.
4

Start bilen opp og prøve å vri hjulet til venstre og høyre. Hvis det ikke er noen endring i hvordan det føles, gjør bilen din ikke har servostyring. Servostyring vil gjøre at hjulet langt enklere å manipulere og slå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66310.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer