High-Low Switch Problemer med kjørelys

frontlys bryterne tillater føreren å skifte mellom de høye og lave bjelker. Frontlys bryteren får strøm gjennom den store ledninger blokken bak det, og er beskyttet mot overspenning ved en sikring på sikring panel. Utskifting frontlys svitsjer kan koste hundre dollar for den delen, men du kan spare penger ved å diagnostisere et problem med frontlys slå deg selv. Frontlys Switch

En vanlig kilde til problemer med frontlys brytere er kontaktene. Kontaktene koble frontlys bryterens ledninger blokk til frontlys bryteren. Kontaktene kan korrodere, slites ned eller til pause. Inspiser kontakter på frontlys bryteren for misfarging. Skrubbe av misfarging med en blyant viskelær og sted dielektriske gel på kontaktene for å hindre fremtidige korrosjon. Trekk opp bøyde kontakter med tang. Slitte kontakter må skiftes ut hvis de ikke er lang nok til ordentlig nå de kontaktene fra ledningene blokk.
Frontlys Switch Kabling Block

frontlys bryterens ledninger blokk kan være kilden til problemene du har med din frontlys bryteren, ettersom terminalene på ledningene blokk kan korrodere akkurat som kontakter på frontlys bryteren. Terminalene kan også smelte isolasjonen dekker dem, forårsaker shorts. Inspisere ledninger blokk ledningsnett for korrosjon eller shorts. Rengjør ledninger på samme måte du har rengjort kontaktene på frontlys bryteren, og erstatte eventuelle ledninger som er frynsete eller har smeltet eller mangler isolasjon.
Frontlys Switch Sikring

Et par sikringer på sikringen panelet opererer på frontlys bryteren kretser for å hindre bølger av elektrisitet fra skade frontlys bryteren. En sikring forhindrer en bølge fra å nå frontlys bryteren når en bølge blåser sikringen. Men den gamle sikringen hindrer strøm fra å nå frontlys bryteren. Av denne grunn bør du sjekke sikringer som opererer på frontlys bytte kretser for å se om noen av dem er blåst. Plasseringen av sikringen panelet varierer etter merke og modell av kjøretøyet. De fleste sikringer kan fjernes fra sikringen panelet ved å trekke dem ut av sporene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66311.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer