Slik feilsøker en 1994 Pontiac

Før du vurderer å feilsøke 1994 Pontiac, spør deg selv om du føler deg trygg nok i dine mekaniske kunnskaper, evner og verktøy for å løse de problemene du identifisere. Hvis ikke, bør du vurdere å ta problemet til en mekaniker for å unngå muligens forårsake ytterligere skade på Pontiac. Hvis du føler du er i stand til å feilsøke problemet selv, gå om prosessen på en systematisk, logisk måte i stedet for å prøve å gjette hva som er galt. Potensielle problemer spenner fra elektriske feil forårsaker radio problemer til mekaniske problemer hindrer Pontiac fra start. Du trenger
En multimeter automotive testing meter
A 1994 Pontiac repair manual for din modell
Vis flere instruksjoner
en

Bestem utgangspunkt for å starte på jakt etter problemet. Selv om du vanligvis ikke ønsker å utelukke noe ut dette tidlig, kan det være åpenbart at en komponent er mer sannsynlig å være problemet enn en annen. For eksempel, hvis den Pontiac ikke starter i det hele tatt, er problemet sannsynligvis relatert til motoren, starter, batteri eller en rekke andre mekaniske komponenter. Alternativt, hvis motorens timing eller effektivitet er av, vurdere å starte med motorkomponenter som knock sensor før du sjekker starteren.
2

Study reparasjon manuell-delen for å løse problemer og følg instruksjonene for manuell gir for å hjelpe deg å finne problemet. For eksempel kan reparere manuell ha en feilsøkingsseksjonen for bilen ikke starter. Fortsette å kjøre gjennom de ulike diagnostiske tester i denne delen, eliminerer hver mulig årsak etterhvert.
3

Bruk multimeter for å måle spenning, motstand, kontinuitet og forsterkere når du kan. Den manuelle vil inneholde ideelle nivåer for hver enkelt test. Hvis du finner en feil lesing, finne årsaken til målingene før du går videre. Dette kan enten være problemet del eller en indikasjon på hvor du skal lete neste.
4

Skriv ned hver enkelt del du kontrollere eller teste og krysse det av å holde styr på delene du har sjekket og vet er ikke problemet.
5

kjøpe noen nødvendige deler for reparasjon og følg reparasjon manuelle instruksjoner. Når du er ferdig, kan du teste den delen med multimeter for å sikre at problemet er løst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67742.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer