Min Dodge Cummins vil ikke starte Cold

The Dodge Cummins, som alle dieselmotorer, må varmes opp før motoren starter riktig. Hvis motoren ikke starter når det er kaldt, men starter når varm, sjansene er det er et problem med varmeapparatet. Følge noen få trinn for å diagnostisere hvor problemet er og hvordan du kan fikse det. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Slå på tenningen og se etter et oransje lys som ser ut som et bilde av en coil. Dette er den indikator som motoren varmes opp. Ikke start motoren før dette lyset slukker.
2

Åpne panseret og finn grid som varmer motoren før oppstart. Hvis motoren starter uten røyk eller snubler i varmt vær, så dette er trolig problemet.
3

Bruk voltmeter for å sjekke ledningene fôring varmeren for strøm. Hvis det ikke er strøm, spore ledningene tilbake og se om de er ødelagt eller jording av noe.
4

Undersøk terminalene på rutenettet varmeapparatet å sørge for at det ikke har brent gjennom terminalene og det ikke er noen ansamling av smuss. Rengjør polene hvis nødvendig for å sørge for at tilkoblingen fungerer.
5

Sjekk gapet mellom terminalene for å sørge for at de ikke kortslutter på hverandre. Hvis de er, rengjøre og endre terminaler for å hindre dem fra shorting.
6

Bytt rutenettet varmeren hvis Cummins fortsatt ikke vil starte. Som gjør at motoren til å varme skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66437.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer