Hvordan hente Flash Koder på en 1994 Ford

The 1994 Ford biler og lastebiler ble bygget før standardisering av On Board Diagnostics (OBD), så vil en OBD-II scanner ikke være i stand til å lese '94 's feilkoder. Fords bygget 1984-1995 bruke den fjerde versjonen av Electronic Engine Control, eller EEC-IV for korte. EEC-IV er et system unikt for Ford, og hente blitsen koder er enkel. Du kan bruke jumper wire til å gjøre Fords check engine lyset blinke koden på deg. Du trenger
Byglingstråd
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Park på flat mark. Pass på at 1994 Fords klimaanlegg er slått av. Aktiver parkeringsbremsen knekke og flytte bilen i nøytral eller park.
2

Varm opp Fords motor til sin standard driftstemperatur, og slå av motoren og elektriske systemer. La nøkkelen i tenningen.
3

Åpne panseret. Se etter to kontaktene på baksiden av motorrommet. Man har seks sider og funksjoner seks spor. Dette er self-test stikkontakt. Den andre kontakten har bare ett spor og er mye mindre. Det er selv-test input.
4

Koble selvtest uttak og innspill med jumper wire.
5

Gå tilbake til førersetet og vri om nøkkelen i tenningen. Ikke start motoren, men får det elektriske systemet kjører.
6

telle hvor mange ganger check engine lyset blinker på deg. Det er et mønster til de blinker du trenger å vite for å tolke koden. Kort pauser mellom blinker angir begynnelsen på et tall i en kode. Lengre pauser angir begynnelsen på en ny kode nummer. For eksempel vil en EEC-IV kode 52 blinker fem ganger, etterfulgt av en liten pause, etterfulgt av ytterligere to blinker. Hvis det er mer enn én feilkode, vil det være en lengre pause før check engine lyset blinker igjen. Skriv kodene ned som de er blinket til deg.
7

Slå av motoren og fjern Fords tasten. Fjern jumper wire fra motoren og lukk panseret. Gå online for å finne definisjoner for Fords blinkkodene du skrev ned (se Ressurser). Når du har funnet og lese definisjonene, vil du vite motorens problemet flekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66192.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer