Hvordan Reset sjekke motoren lys på 2000 Acura 3.5RL

For alle 2000 modell år acuras, er check engine lys del av bilens andre generasjon on-board diagnostiske datamaskin. OBD-II-systemet ble universalized i 1996, etter ordre fra US Environmental Protection Agency. Restart av systemet krever en OBD-II håndholdt enhet, som er ofte referert til som en strekkodeleser eller en skanner. Du trenger
OBD-II håndholdt skanner
Vis flere instruksjoner
en

Sett opp en forbindelse mellom OBD-II håndholdt skanner og Acura diagnosesystem. Koble håndholdte kabelen med Acura RL er Data Link Connector, som du finner under dash nær venstre spark panel.
2

Slå OBD-II håndholdt enhet på enten ved å trykke på strømknappen eller la enheten slår seg på. Alle merker av OBD-II diagnostiske håndholdte er litt forskjellige, så det er alltid til det bedre at du utsette til de nøyaktige instruksjoner som finnes i brukerveiledningen.
3

Sett nøkkelen inn i RL tenningen, slå til "On", og starte RL elektriske system. Noen merker av diagnostiske hardware krever også motoren til å kjøre.
4

Skann Acura er OBD-II-systemet, hvis den håndholdte er ikke forhåndsinnstilt til å automatisk gjøre det. Trykk på en knapp for en "scan" eller "lese"-kommandoen, som beskrevet i OBD-II scanner håndbok.
5

Bla gjennom koder på skanneren skjermen når de har blitt trukket fra OBD -II-systemet. Ignorer alle koder er oppført med en "pending" status. Disse feilene har ikke utløst Acura RL sin check engine lys. Noter hvert problemer med kode.
6

Velg hvert problemer med kode og trykk på "slett" eller "clear"-knappen.
7

Slå av alle som kjører systemer i Acura RL. Koble den håndholdte fra RL er DLC stikkontakt.
8

Vent et par minutter og deretter slå RL motor på igjen. Se på check engine lys. Det bør være mørkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66790.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer