Hvordan sjekke for Auto Spark

"Spark" refererer til bilens elektrisk kraft distributør, lokk og rotor som leverer elektrisk gnist for å tenne drivstoffet blandingen inni bilens motor. Hvis det er for lite (eller ingen) gnist, vil motoren ikke kjøres. Kontroll for gnist kan gjøres i garasjen eller et godt opplyst og tørt område. Du trenger en assistent til å hjelpe deg med denne jobben, men det bør ikke ta mer enn 20 minutter å fullføre. Du trenger
Metal skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og finn tennplugg ledninger på toppen av motoren din. Følg tennplugg ledninger til distributøren, cap og rotoren på siden av motoren din. Den nøyaktige plasseringen vil variere på kjøretøyet.
2

Trekk en tennplugg ledning av enden av distributøren ved å trekke den rett av. Det bør være noe som holder den på plass bortsett fra friksjon. Bare fjerne en tennplugg ledning og teste en distributør elektrode om gangen.
3

Legg en metall skrutrekker nær elektroden uten at noen del av skrutrekker til å røre den.

4

en assistent sveiv motoren mens du observerer elektroden. En blå gnist skulle hoppe over elektrode og ta kontakt med skrutrekkeren. Hvis den ikke gjør det, er det et problem med distributøren produsere gnist. Fordeleren må skiftes. Hvis det er gnist, koble til tennpluggen og sjekk neste tennplugg. Fortsette å kontrollere alle de tennplugg tilkoblinger ett om gangen til alle av dem har blitt sjekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64587.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer