Hva mener lysene på oversikten?

Det finnes en rekke varsellamper som kan vises på bilens dashbord, og den presise lys, sine symboler og deres betydning kan endre seg fra modell til modell. Sjekk brukerhåndboken for informasjon om en ukjent lys. Oljetrykk

oljetrykk ser ut som en olje tinn drypper olje. Hvis det forblir på når du kjører, indikerer dette vanligvis et lavt oljenivå.
Battery Charge Warning

Dette lyset ser ut som et batteri og angir et problem med batteriet lades system. Det betyr vanligvis en dårlig drivreim, en dårlig batteri, eller en svikt i generatoren.
Brake System Warning

lys inneholder et utropstegn og indikerer at håndbremsen er engasjert. Det kan også tyde på at du må legge mer bremsevæske, eller at det er feil i bremsevæske sensor.
Engine Warning

Dette ikonet ser ut som en motor og indikerer noen problem med motoren styringssystem. Hvis det fortsetter å lyse etter start av motoren, bilen skal tas med til en mekaniker for å hindre eventuell skade på katalysatoren.
ABS Warning

Dette lyset inneholder bokstaver ABS og indikerer at Anti-lock Braking System er feil. Bilen kan eller ikke kan være i stand til å fortsette normal, ikke-ABS, bremsing. Sjekk brukerhåndboken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64787.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer