Slik feilsøker en GM Ignition Switch

Tenningsbryteren i GM kjøretøy bør gi deg mange år med problemfri ytelse. Imidlertid er bryteren en elektronisk komponent som kan svikte uten forvarsel. Vanligvis vil det mislykkes midlertidig først før permanent sviktende. Utskifting brytere kan kjøpes fra din GM forhandler hvis du trenger å erstatte det. Før du bytter noe, men du bør feilsøke problemet. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattstammen forsamlingen. Drei rattet på sikringen panel dekselet mot klokken og trekk dekselet ned.
2

Bruk diagrammet på undersiden av sikringen paneldeksel å finne sikringen, og bruke sikringen avtrekker i sikringen panel å trekke ut sikringen.
3

Sjekk sikringen for å være sikker på at metallet stripen inne i sikringen ikke er skadet. Hvis det er det, skifter sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.
4

Åpne panseret og sette hjulet på voltmeter din til "Volt". Trykk den røde kabel til pluss terminal på batteriet, og ta på den svarte ledelsen på voltmeter til rammen av kjøretøyet. Måleren skal 12,6 volt. Hvis batteriet leser mindre enn 12 volt, er batteriet tomt og bør byttes ut.
5

Sjekk tenningen fra innsiden av bilen. Når du har bekreftet at batteriet er fulladet, kan du prøve å starte bilen. Hvis du vrir om tenningsnøkkelen til "II" posisjon og du ikke hører tenningen "klikk" i "III" posisjon, er din tenningslåsen døde og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64588.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer