Hvordan finne en kortslutning eller Utbrent sikring i en Auto

Når du opplever et elektrisk problem med bilen din, for eksempel radio eller lys i ustand, sjekk sikringene før du tar bilen til et dyrt mekaniker. Sikringer beskytte disse elektriske enheter i tilfelle av en overspenning. Det er enkelt og billig å skifte ut en sikring, som du finner på de fleste auto forsyne butikkene. Hvis problemet er en kortslutning i bilens elektriske system, er det viktig å diagnostisere det tidlig før du ender opp på siden av veien med et dødt batteri. Du trenger
Needle-nese tang
Circuit test lys
Fuse
bilens instruksjonsbok
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
Blown Fuse

en

Finn sikringsboksen, vanligvis plassert under sjåførens dashbordet til venstre. Rådfør deg med bruksanvisningen for den nøyaktige plasseringen. Det er ofte et kvadrat eller rektangel panel.
2

Pop off dekselet til sikringsboksen med fingrene.
3

Undersøk dekning for en sikring diagram. Det burde fortelle deg hvilket system hver sikring kontroller. Hvis ikke, sjekk brukerhåndboken for diagrammet.
4

titt på hver sikring for å se om det er blåst. Hvis en bestemt elektrisk system ikke fungerer, sjekk at sikringen først, ved hjelp av sikringen diagrammet. Sikringene er ofte en firkantet "U"-form, men de er noen ganger korte, rette linjer med glass, lik en flattrykt lyspære. Den gamle sikringen vil sannsynligvis se litt svertet i midten, og den tynne metall stripe på innsiden vil bli brutt. Trekk ut mistenkelige sikringer forsiktig med nebbtang å inspisere nærmere.
Elektrisk Kort
5

Åpne bilens panser.
6 < p> Koble fra batteriets negative pol ved hjelp av fastnøkkel eller tang, avhengig av bilens design. Koble krets-tester lys til den negative polen.
7

Trykk testeren poeng til den negative polen. Hvis testeren lyser, har du en kortslutning et sted i systemet.
8

Trekk ut bilens sikringer ett om gangen. Se lyset når du trekker ut hver sikring. Når lyset slukkes, har du funnet kretsen som inneholder kort.
9

Kontroller sikringen diagrammet for å se hvilke elektriske systemet er assosiert med den siste sikringen du dro.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67356.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer