Defekt Oxygen Sensor Diagnose

Diagnostisering en defekt oksygen sensor kan være vanskelig fordi det er usannsynlig å forårsake store motorproblemer . Imidlertid er et som virker oksygensensor viktig å maksimere drivstofføkonomi og motorytelse, så vel som for å redusere utslipp . Formål

En oksygen sensor brukes til å måle mengden av oksygen i en bil eksos . Kjøretøyets datamaskin benytter denne informasjon for å bestemme mengden av luft i blandingen av luft og brennstoff blir brukt for forbrenning . Datamaskinen justerer deretter blandingen for optimal motorytelse .
Symptomer

Den primære symptom på en defekt oksygen sensor er en reduksjon i drivstofforbruket . Som oksygensensoren begynner å svikte, vil systemet være langsom for å justere luft drivstoffblanding , noe som resulterer i senket motorytelse. En defekt oksygen sensor kan også føre til at "check engine" lys for å slå på .
Inspeksjon

Testing av oksygen sensor krever spesialiserte verktøy og kunnskap , men sensorer generelt mislykkes på grunn av sediment bygge opp på sensoren tips eller korrosjon. Fjerne oksygen sensor for en visuell inspeksjon kan avdekke disse problemene . Som oksygen sensor ytelse reduseres over mange års bruk , vil erstatte en sensor som ikke har fullstendig mislyktes fortsatt resultere i forbedret motorytelse .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66733.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer