Slik feilsøker en 2000 Ford Taurus

The 2000 Ford Taurus har en V-6 motor, to ventiler for hver sylinder og en multi-point bensininnsprøytning. Det blir nesten 17 miles per gallon av gass når du er på motorveien. Feilsøking Taurus motorproblemer begynner med å sjekke batteri, dynamo og sikringer. Etter å ha sjekket disse delene, trekke noen feilkoder lagret i motorens datamaskin. Disse kodene er opprettet elektronisk når det oppstår en feil i motoren og fungere som et problem-logg for å hjelpe deg å identifisere kilden til problemer. Du trenger
Volt meter
Fuse avtrekker
OBD ll skanne enheten
Vis mer Instruksjoner
Kontroller for elektrisitet
en

Test batteriet for strøm. Koble en volt meter til batteripolene med motoren av, feste den positive ledningen fra måleren til den positive batteriet innlegget, og negative ledningen til den negative innlegg. Spenningen i batteriet bør lese mellom 12,3 og 12,8 volt.
2

Start motoren med volt meter fortsatt festet til batteriet innlegg. Sjekk måleren igjen. Denne gangen avlesningen viser kraften i dynamoen, den skal vise en lesning av mellom 13,6 og 14,3 volt
3

Trekk sikringene og sjekke dem for pauser.. Sikringene er plassert under dashbordet i nærheten av rattstammen. En plast sikringen avtrekker, ligner en par tykke pinsett, skal være inne i sikringen panel. Hvis ikke, kjøper du en avtrekker fra en auto deler butikken.
Trekk Trouble Codes
4

Finn testporten eller samlebåndet Diagnostic Link (ALDL) under dashbordet på førersiden. Porten har 12-til-16 elektriske porter.
5

Koble en diagnostisk skanneren til ALDL. 2000 Ford Taurus krever en OBD II scanner. Vri om nøkkelen "On" uten å spy motoren og følg spørsmål på skanneren. Velg alternativet for å skanne datamaskinen for feilkoder.
6

Kopier kodene som du ser dem på skanneren skjermen og sjekke eierens eller reparasjon manual for koden betydninger.

Sjekk Major motorkomponenter
7

Start motoren og ta en titt under panseret. Se etter tegn på løse eller ødelagte ledninger, kontakter, belter og slanger. Flatet slanger komprimere og felle luft. Løse ledninger kan bli feilaktig jordet under bevegelse; ødelagte slanger føre bevegelige deler for å mislykkes
8

Se etter tegn på korrosjon eller skader på batteriet, dynamo, radiator og vannpumpe.. Trekk ut tennpluggene og sjekk endene for rust eller etsende oppbygging.
9

Sjekk datoene regelmessig vedlikehold ble utført. Sikre olje, girolje og kjølevæske er endret i henhold til planen. Pass på at luft, olje og drivstoff filtre har blitt endret i tide.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65548.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer