Tegn på en dårlig Harmonic balanserer

Den harmoniske Balanseblokken er den ukjente helten i bilens motor. Denne komponenten fungerer med kamaksel sensor for å holde motorkomponenter opererer jevnt og belter som kjører uten å skli. Tegn og symptomer på denne komponenten sviktende kan være ganske støyende. Uten riktig oppmerksomhet problemet kan fort eskalere til å påvirke flere kjøretøy systemer som resulterer i dyre reparasjoner. Loud Engine Vibrasjon

harmonisk balancer i kjøretøyet er ansvarlig for å opprettholde lavt vibrasjonsnivå gjennom veivakselen og resten av motoren. Når balancer begynner å svikte vibrasjoner gjennom motorblokken øker dramatisk. Dette er ledsaget av høyt motoren som vil øke under akselerasjon. Vibrasjoner kan føre til andre problemer med motoren som lekkasjer i pakninger og svikt av andre motordeler som A /C kompressor, dynamo eller vannpumpe.
Støyende Belt drift eller skade

harmonisk balancer fungerer også som en trinse for bilens drivreimer så når det begynner å svikte din motorens belter kan skli, drive noisily eller bli skadet. Du kan oppleve dette som en manglende evne til å akselerere effektivt, fall i drivstofføkonomi og motor feiltenning eller backfiring. Sklei belter kan føre motorkomponenter som din A /C kompressor å gripe noe som resulterer i en ødelagt del og sannsynligvis en smeltet belte eller to.
Bad Tenningsinnstilling /No start til

Uten et fungerende harmonisk balancer bilens tenning timing vil bli kastet av. Ifølge den automotive diagnostisk nettstedet AA1 Car, er dårlig tenning på grunn av en uberegnelig signal fra kamaksel sensor forårsaket av harmonisk balancer manglende evne til å stabilisere komponent. De tilstanden gir bilen din ikke klarer å starte. Bilen vil sveiv, noe som betyr at motoren gjør alle prosedyrer for å forsøke å starte bilen, men uten rett timing komponenter i motoren ikke kan oppnå gnist tenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65549.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer