Hva er årsakene til Rack & Pinion Damage?

For de som ikke kjenner bilene, begrepet "rack and pinion" antyder noe komplisert. Systemet egentlig er basert på enkle mekaniske begreper som hjelper sjåførene styre sine biler. Skader på rack og pinion systemet kan være svært enkel og billig å reparere, eller det kan koste flere hundre dollar. Ulike problemstillinger skade tannstang styring. Definisjon

Tannstang styresystemer er den vanligste typen av styringssystemet i biler med automatgir. Rattet er den ene enden av tannstang system. Rattet kan kobles til en kolonne som kobles til et stativ. Pinjongen har tenner og ligger vinkelrett på stativet. Pinjongen gjør bilen gå ved å slå tannhjul i bilen. Et problem med styring i bilen vanligvis er koblet til tannstang system.
Normal slitasje

Langs rattet, også noen ganger kalt en drivaksel , er en rekke tetninger. Disse listene finnes også på sammenhenger mellom de ulike deler av utstyret. Hvis en sel får en liten sprekk eller hull, deretter væske vil lekke inn i styresystemet. Alle tetningene etterhvert vil slites ned og bryte; den eventuelle behov for utskifting av deler er en av de kjente ulempene med tannstang og pinion styring. Disse listene føre til mange problemer, men de er ikke en vanskelig reparasjon å ha gjort.
Loose Steering

Et annet vanlig problem med tannstang og styresystemer er løs styring. I disse tilfellene er den hyppigste årsaken en løs lug mutter. Slepe nøtter kan komme seg løs fra risting eller bare fra ikke blir strammet når arbeidet ble gjort på bilen. Innstramming disse opp er enkel og bør løse problemet. Hvis hjulmuttere er på plass, så du eller din mekaniker bør gå ned på listen over andre muligheter, vel vitende om at hver og en blir mer alvorlig og dyrt å fikse. Akselen nøtter kan være løs, eller at problemet kan være med kuleledd. Kuleleddet må skiftes på ulike intervaller uansett hvor godt vedlikeholdt bilen er, men denne reparasjon kan bli kostbart.
Steering Trekke

Mange synes at på et tidspunkt sin bil "trekker" til den ene siden eller den andre. Dette trekke sensasjon er vanligvis mest merkbar på rette deler av motorveier der sjåføren sitter med rattet stødig, men kan føle eller se bilen beveger seg til den ene siden. Styring problemer kan være relatert til dekkene være ute av balanse, hvis de ikke er det, men da er de tannstang relatert. Et potensielt problem kan være en bøyd del. De delene av styresystemet kan bli bøyd hvis en driver treffer en stor jettegryte eller en fortauskant, og mange ganger trekke av styringsgruppen er et resultat av noen form for førerfeil.
Vanskelig Steering

Når en bil er vanskelig å styre, er den mest sannsynlige årsaken et problem med servostyring pumpen. Denne pumpen inneholder servostyring væske, som smørefett systemet slik at det skal fungere. Hvis pumpen blir skadet eller springer lekk, så pumpen må byttes ut før bilen er kjørbar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64418.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer