Diagnostikk Verktøy for Cars

Med tillegg av om bord datamaskiner, biler i dag er mye mer sofistikert enn de var bare 15 til 20 år siden. Mens maskinen kan gjøre diagnostisere et problem enklere, fikse problemet kan ofte være vanskelig på grunn av måten de nyere biler er utformet og montert. Men noen grunnleggende diagnostiske verktøy kan vanligvis hjelpe finne og isolere et bestemt problem med bilen, slik at riktige reparasjoner kan gjøres. Auto Diagnostic Computer

biler bygget etter 1995 har en om bord diagnostisk (OBD) datamaskin som stadig overvåker bilen og varsle føreren om eventuelle oppdagede problemer ved å slå på check engine lys. En OBD datamaskinen er et diagnostisk verktøy for å plugges inn i datamaskinen port i bilens sikringsboks. Når den er plugget i, OBD verktøy nedlastinger koder fra datamaskinen som hjelper diagnostisere problemet. Små håndholdte modeller kan kjøpes for ditt kjøretøy mens bilverksteder kan ha mer avanserte typer.
Timing Lett

En auto timing verktøyet kontrollerer tidspunktet for motoren . Hvis tennplugger ikke skyte ordentlig, ville ikke bilen kjøre skikkelig. En timing lys fyrer av en strobe lys som vil oppdage taktmerkene på svinghjulet eller harmonisk balancer. Dette tidsbestemt strobe avgjør om pluggene er avfyring riktig, og lar deg vite når timingen er av så justeringer eller reparasjoner kan gjøres.
Air Pressure Gauge

Når bilen kjører grov og /eller det er problemer med bilen drivende fra en rett linje mens i bevegelse, kan lavt dekktrykk være den skyldige. En luft manometer er festet til dekket stammen for å kontrollere trykket og verifisere dekkene har den anbefalte lufttrykk. Sjekk eierne manualen eller markeringene på dekkene for å finne ut om dekkene har riktig trykk og legge til eller redusere trykket etter behov.
Emmision System Testing Scanner

Mange land krever utslipp tester på bilen før bilen kan være riktig lisensiert for kjøring på offentlig vei. Emission skannere er verktøy utviklet for å diagnostisere mengden av utslipp som kommer fra lyddemperen. En bil med en defekt eksosrensesystem kan føre til at bilen kjører grov i tillegg til den ekstra forurensning vil den slipper ut i atmosfæren. Noen mindre håndholdte OBD skannere har også et utslipp testing skanner.
Engine Scopes

En motor omfang, eller en "digital lagring oscilloskop," er et diagnostisk verktøy designet for å fange opp og vise elektroniske signaler som kurver på en skjerm. Disse kurvene kan bidra til å diagnostisere et problem med en sensor eller om bord datasystem. Dette gjør det mulig å finne et bestemt problem uten testing av enkeltkomponenter og kretser som ellers kan være nødvendig å isolere et problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67942.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer