Slik feilsøker en VTEC Cam magnetventil

The VTEC solenoiden i bilen bruker en tilkobling til en motor styreenhet, eller ECU, til å konvertere elektrisk energi til mekanisk energi. En forstyrrelse i denne sammenheng kan medføre symptomer på en defekt magnetventil. Før du erstatter magnetventil, sikre riktig tilkobling mellom magnetventil og ECU kontakter. Hvis du ikke klarer å koble el-ledninger til sine respektive kontakter, vil releet ikke fungerer ordentlig. Instruksjoner
en

Observer tegn på en feil tilkoblet VTEC cam magnetventil. En bil kan utføre svak, som om det ikke er å få nok strøm, hvis det er en forstyrrelse i forbindelsen mellom VTEC solenoid og ECU.
2

Sørg for en skikkelig forbindelse mellom VTEC solenoid og ECU "A. " ECU "A" er plassert til venstre for ECU "B" og ECU "C." To magnetventiler ledninger skal kobles til ECU "A."
3

Kontroller korrekt kabling mellom VTEC solenoid og ECU "A." Den gule magnetventil ledningen må kobles til kontakten "A17" på ECU "A." Den røde magnetventil ledningen må kobles til kontakten "A8" på ECU "A."
4

Drive bilen. Hvis skift ikke skje på riktig hastighet, eller bilen fortsetter å opptre på en svak måte, kan dette være en indikasjon på et problem med magnetventil.
5

Ta bilen til en mekaniker for diagnostisk testing. Mekaniker vil teste magnetventiler og deres elektriske kretser, samt klemmespenningen og girstilling. Disse testene kan hjelpe mekanikeren identifisere og løse problemer knyttet til en stikke magnetventil, en åpen krets til magnet eller en defekt magnetventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67947.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer