Slik tester du Ignition Coil på en 1997 Camaro Z28

Chevrolet Camaro ble innført i 1967. 1997 Chevrolet Camaro Z28 var utstyrt med en 5,7-liters V-8, mer kjent som "350". Tennspolen på 1997 Camaro kan gå dårlig over tid, forårsaker en manglende gnist til tenningen. Testing av tennspolen innebærer fjerning av spolen fra motoren, for riktig testing. Tennspolen har to testing punkter: de primære svingete og sekundære terminaler. Du trenger:
Ratchet, 3/8-inch-drive
Socket sett, 3/8-inch-drive
Tenger
multimeter
Foot-pounds momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret. Koble den negative batterikabelen fra batteriet med en skralle og socket. Brette batterikabelen til side av batteriet så det er ingen tilfeldig kontakt under dette prosjektet. Fjern den elektriske kontakten fra tennspolen, på toppen foran på motoren i nærheten førersiden ventil dekselet. Fjern hånd de to spiral tenning ledninger fra nederst foran på spolen.
2

Fjern bakken G-111 kontakten fra coilen med en skralle og socket. Fjern de to monteringsskruene fra spolen med tang eller en skralle og socket. Fullstendig fjerne coilen fra motoren og sett den på et flatt underlag for målinger.
3

Vri multimeter skiven til ohm innstillingen. Sett den røde og svarte sonder fra multimeter i de enkelte elektriske hurtigkontaktvarianter porter. Motstanden på primærviklingen elektriske kontakten bør være mellom 0,50 og 0,90 ohm. Hvis målingen ikke er innenfor disse spesifikasjonene, så spolen er dårlig.
4

Installer de to sondene fra multimeter mellom de to tenning coil ledningen terminaler i bunnen av spolen. Målet skal være mellom 5000 og 10 000 ohm. Hvis tennspolen ikke oppfyller spesifikasjonene på den primære svingete måling eller den sekundære terminal måling, bytte tennspolen.
5

Sett inn den nye eller gamle spiral på forsiden av motorblokken. Sett de to stendere og begynne å installere dem for hånd for å sikre riktig threading. Installer bakken G-111-kabel på spolen, deretter installere tie-down mutteren med fingrene. Stram til boltene til motorblokken til 30 fot-pounds med en momentnøkkel og socket. Stram jordkabel på spolen til 22 fot-pounds.
6

Installer den elektriske kontakten til spolen for hånd. Monter de to spiral tenningsledningene fra begge sider av motoren mot tennspolen for hånd. Koble batterikabelen til batteriet, deretter stramme den tettsittende med en skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68532.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer