Hva er en EGR magnetventil Feil ?

En EGR bryter består av en ventil , vakuum og magnetventil . Når et kjøretøy forbrenning temperaturen stiger over 2500 grader , åpnes EGR ventilen og vakuum trekker i eksos å bidra til å balansere ut skadelige utslipp. EGR solenoid styrer vakuum prosessen gjennom ventilen og hvis det svikter , kan store problemer utvikler seg. Struktur

En magnetventil består av en spole koblet til et stempel som åpner eller blokkerer EGR vakuum . Den har fire ledninger som er utløst av power control modulen for å slå vakuum på eller av og overvåke sin posisjon .
Problemer

EGR vakuum vil ikke fungere hvis Power Control -modulen signaliserer ikke solenoiden å slå den på . Dessuten kan feil ledninger av releet forårsake overstimulering av vakuum , noe som skaper en sugekraft sterkere enn nødvendig. Som et resultat, kan EGR ventilen tettes eller åpne for mye . Begge disse handlingene kan føre til utslipp og kjøreegenskaper problemer.

Symptomer

Noen symptomer på en defekt magnetventil omfatte dårlig tomgang, dårlig akselerasjon , steiling , lav motor vakuum og nøling eller grov ridning mens du kjører .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65512.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer