Hvordan endre Termostat på en 2000 Chrysler Concorde

Holde opp med rutinemessig vedlikehold er viktig hvis du ønsker å holde 2000 Chrysler Concorde fungerer. Selv om turen kan være i ferd med å få et par miles på det, er det ikke behov for ting å føle seg mindre luksuriøse. Ikke glem hvor viktig kjølesystemet er. Kjølesystemet er din Concorde livsnerven, og hvis termostaten har blitt ignorert siden bilen var ny, kan det mislykkes, forårsaker din Chrysler cruiser å plutselig bli morgendagens søppelplass spesiell. Du trenger
2000 Chrysler Concorde termostat
2000 Chrysler Concorde termostat pakning
skrutrekker
Towel
Wrench
Vis flere instruksjoner
1

Fjern den øverste radiator slangen fra termostaten dekselet ved å fjerne bandet klemmen som holder det på plass. Skyv klemmen ned slangen og trekk slangen av dekselet.
2

Fjern de 10mm boltene som holder dekselet til termostaten på inntaket av Concorde og trekk termostatdekselet av motoren. Inspisere lokket for eventuelle sprekker rundt huset og rundt Bolt hull kategoriene. Hvis du merker noen sprekker, bør et nytt trekk brukes.
3

Trekk den gamle termostaten ut av inntak manifold og installere den nye termostaten inn i inntaket. Leppen at termostaten sitter på, skal være under nivået av radiatoren væske. Termostaten må plasseres i riktig for å sikre at det fungerer riktig.
4

Trekk den gamle termostaten pakningen av inntak manifold og tørke ned overflaten med et håndkle for å sikre at det er rent før du går videre. Plasser det nye termostaten pakningen på plass. Pass på at hullet på hver side av pakningen på linje med skruehullene for dekselet til termostaten.
5

Place termostatdekselet tilbake på inntak manifold og skru den på plass.

6

Skyv radiator slangen tilbake på termostatdekselet og klemme det på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64903.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer