Hvorfor Min ECM-I Sikring Hold Blowing

The elektronisk kontrollmodul (ECM) - også kalt drivverket kontroll modul (PCM) eller elektronisk styreenhet (ECU) - er en datamaskin som styrer elektronikken i en bil . ECM 1 er en slik datamaskin, den har en sikring er installert for å beskytte datamaskinen mot plutselige spenningstopper eller annen skade på komponenter - sikringen vil blåse før noen skade kan nå ECM. Mange komponent feil kan føre til at ECM en sikringen ryker. O2 Sensor

Selv om klager har blitt rapportert om O2 sensoren forårsaker ECM en sikringen ryker i virkeligheten er det ikke O2 sensor forårsaker problemet - det er plasseringen av O2 sensor. Hvis ledningene som fører til O2 sensor gni mot eksos, skaper det en bakke, når O2 sensor er jordet, sikringen til ECM ett slag. The O2 sensor må installeres på et annet sted for å sikre ledningene ikke kortslutte.
Fuel Pump

En annen årsak til en ECM en sikring konsekvent blåser er en drivstoffpumpe problem. Når bensinpumpen begynner å svikte den blir overopphetet, slik at det å renne mer strømstyrken (ampere), hvis forsterkerne overstige forsterkere ECM en sikring tillater det, vil sikringen ryke. Skifte bensinpumpe skal løse dette problemet.
Kabling

ECM en opererer via spenning sendt fra batteriet. Anytime en elektrisk ledning blir frynsete, brent eller skadet, vil kortslutte ledningene som fører til ECM 1, en gang en wire kortslutning, overspenning kan oppstå, hvis overspenning overstiger ECM en sikring begrensninger det vil blåse sikring. Det er vanskelig å spore opp en kortslutning, men du må se på hver ledning som fører til ECM. Det er best å ha en kvalifisert tekniker - med verktøy og utstyr til å innskrenke den spesifikke ledning forårsaker kort - arbeid på slike sikringer problemer,
Starter

Starteren er den komponenten som engasjerer motoren når tenningen er slått på. Spenning fra batteriet blir sendt til startmotoren, som deretter griper inn og starter motoren. Hvis starteren svikter eller har sviktet, kan spenningen bli omdirigert til ECM. Spenningen eller forsterkere surge, forårsaker ECM 1s sikringen ryker. Da starteren svikter, vil du høre en klikkelyd eller motoren blir vanskelig å starte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68253.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer