Slik feilsøker en 2004 Honda Accord Engine

Hvis en 2004 Honda Accord er motoren utvikler et problem, vil du legge merke til hvordan bilen håndterer på veien, hvis akselerasjonen etterslep, eller hvis du hører uregelmessige lyder. Feilsøking en motor ved prøving og feiling kan være tidkrevende, blant annet fordi det er områder innenfor motoren som ikke er lett tilgjengelig. Du vil eliminere mye bortkastet tid hvis du bruker Hondas On-Board Diagnostic system. Den overvåker rutinemessig motoren og registrerer tilfeller av funksjonsfeil. Datamaskinen vil fortelle deg, i hovedsak, hvor du skal begynne feilsøkingen. Du trenger
OBD-II diagnose scanner
Vis flere instruksjoner
en

Finn Accord diagnostiske system uttak under dashbordet, helt til venstre for rattstammen , ved siden av spark panel.
2

Koble skanneren til denne diagnostiske stikkontakt. Skanneren vil ha en kabel med en 16-delt tilkobling som passer inn i stikkontakten. Operasjonelle prosedyrer variere fra merke av diagnostisk scanner, så ta kontakt med skanneren håndbok.
3

Slå på skanneren hvis du ikke eier en som selv aktiveres.
4 < p> Slå på Accord elektriske system på eller starte motoren, avhengig av hva skanneren krever.
5

Hent den ventende og feil koder. Hvis skanneren ikke er programmert til å automatisk gjøre dette, må du taste inn en "read" eller "scan"-kommandoen. Siden knapp konfigurasjoner variere med type diagnostisk skanneren, må du ta kontakt med skanneren bruksanvisningen for den nøyaktige. Nedre enden skannere min krever å trykke på en knapp merket "Scan". Nyere og teknologisk sofistikerte skannere vil kreve å bla gjennom menyene.
6

Les alle kodene på skanneren skjerm, men ta hensyn til feilkoder først. The Accord diagnostiske system kaller dem "feil" eller "feilkoder" fordi de har skjedd oftere. "Avventer koder" er brukt for tilfeldige hendelser og problemer som utvikler problemer.
7

Consult skannerens manual for koding definisjoner. De fleste manualer vil liste de generiske OBD-II-koder med beskrivelser. Honda har supplerende koder som kanskje ikke er i manualen. For disse definisjonene, ta kontakt med nettsteder som OBD-codes.com eller codes.rennacs.com. Lag en liste over de spesifikke problemer som må løses, og prioritere dem.
8

Slå av Accord motor og /eller elektrisk system. Slå av skanneren og fjerne kabelen fra den diagnostiske uttaket.
9

Åpne Accord er motorrommet, og bruke din liste over problemer som utgangspunkt for videre undersøkelser.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66328.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer