Hvordan Reset Koder i 2004 325Ci

The datasystem i en 2004 BMW 325Ci består av et avansert nettverk av PC-moduler og sensorer. I hjertet av dette systemet er drivverket kontroll modul, også kjent som PCM. Den PCM-jobb er å kontrollere alle de elektroniske komponenter som er relatert til drivverket system. Dette omfatter motor, girkasse og andre elektronisk betjente drivverket komponenter. I tillegg til å kontrollere disse komponentene, overvåker PCM de også for feil og problemer. Når den oppdager en feil eller et problem, lagrer den en alfa-numeriske problemer kode i minnet hvor den kan hentes senere for å bistå med å løse problemet. For å tilbakestille disse feilkoder, må direkte kommunikasjon etableres mellom PCM og en diagnostisk enhet, for eksempel en fabrikk scan verktøy eller en bil kode leser. Du trenger
Work lys
Scan
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen og slå av motoren. La nøkkelen i tenningen og vri den tilbake til "ON" eller "RUN"-stilling så instrumentbord lys tennes.
2

Åpne førersiden dør og ut av bilen. Skinne en arbeidslampe i førersiden foten godt område og finne den diagnostiske kommunikasjon port, eller DCP. DCP-maskinen er montert på undersiden av dashbordet, rektangulær i formen, og er laget av sort plast.
3

Koble den ene enden av datakabelen som fulgte med Scan Tool til DCP . Koble den andre enden til skanning verktøyet. Trykk på strømknappen på skanningen verktøy og vent til det å starte opp.
4

Naviger gjennom skanningen verktøymenyen til problemer koder delen. Hver skanning verktøyet har en annen meny struktur avhengig av produsent og alternativer, men funksjonene er generelt de samme.
5

Velg alternativet for å slette alle feilkoder og vent mens skanningen verktøy utfører denne oppgaven. Avhengig av din nøyaktige verktøyet, kan dette ta så lite som noen få sekunder eller så lenge som noen få minutter.
6

Naviger tilbake til hovedmenyen og slå skanningen verktøyet. Koble den fra DCP og starte motoren. Legg merke til måle klynge, hvis kodene har blitt ryddet det bør være noen advarsel eller tjeneste motor lys tent

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68699.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer